четвъртък, 21 април 2011 г.

ПРОЕКТЪТ "МОНТОУК"

Проект "Супермен" Иив Френсиз Лоргън, M.A. 

Интервю с Анди Перо, оцелял след участието си в проекта контрол над ума, насочен към създаването на свръхвойници с пси-способности. 

Анди Перо е бил подложен насила на въздействия по програмата за контрол на ума "Проект Монарх" - една програма за контрол над ума, основана на травмата и подобна на онова, което Кати О'Брайън описва в своята автобиография, написана от Марк Филипс, озаглавена "Транс-Формиране на Америка". 

Анди Перо твърди, че е бил създаден чрез комбинация от генетична манипулация, базиращ се на травмата контрол над ума, и обучение по метода за умствен контрол на Хосе Силва - това е довело до неговите свръхчовешки постижения и пси- способности. В допълнение към това, г-н Перо утвърждава, че е бил насилствено използван като наемен убиец за извършването на тайни убийства, както и в мисии, свързани с проекта Монтоук, като например за извършване на пътувания във времето. 

За пръв път Анди Перо представи пред публика своята история през август 1998г. като специален гост на Престън Никълс по време на поредица лекции с домакин Боб Юре от Филаделфия, Р.А. Аз бях толкова изумен от разказаното Анди, че го интервюирах лично така, че неговата история да бъде споделена с читатели на списание "Ънноун". За онези, които не знаят нищо за мен самият ще кажа, че съм работил 10 години по проучването на преживявания на хора, оцелели от различни видове аномални травми, например при ритуално малтретиране и контрол над ума. Поради опита, който имам с отвличане от извънземни, с паранормалното, с окултните и аномални травми, разпознах в Анди човек, като по чудо оцелял от базиращия се на травмата умствен контрол, чиято история не бива да остане скрита. 

ЕЛ. Анди, откъде си по произход и кога започна твоето обучение? 

АП. Роден съм във Фалон, Невада през ноември, 1969. По това време, баща ми беше командир лейтенант в Морската въздушна база на Фалон, Невада. Първите ми преживявания датират от времето, когато бях на две и половина години. На 5-годинки бях - семейството ми живееше в Мюнхен, Германия и си спомням, че посещавах два отделни класа в детската градина - един с немски, който беше във, или близо до военната база "МакГрю Арми Трууп" и друга детска градина - с английски. Имам проблясъци в паметта за измъчвания още на двегодишна възраст, по време на които бивах подлаган на шокови манипулации с игли, вкарани в ушите и гениталиите ми. Това, което те (контролиращите) правят е, че използват травма, за да отделят ума от тялото и да разделят ума на няколко части, които по късно могат да бъдат програмирани да правят неща от класа на свръхчовешките постижения. По принцип, те изключват всички нормални мозъчни импулси, емоции, и онова, което обикновено е там, а след това ги препрограмират отново. Това се прави с цел да се отстрани страха така, че когато ти програмират нови способности да не реагираш с обичайното и инстинктивно "Не мога, страхувам се...". Програмират те да действаш, а не да мислиш. Основното е, че те третират и програмират ума ти така, сякаш е компютър. 

ЕЛ. Кои са хората, които движат секретни програми като "Монарх" и "Монтоук" и къде осъществяват своите дейности? 

АП. Това е нашето собствено правителство. Един от моите манипулиращи, който се опита да промие мозъка ми и да ме накара да повярвам, че ми е баща, беше по принцип нацист. Аз му дадох прякора "Адолф", защото изглуждаше като ариец. След Втората световна война много нацистки учени бяха доведени в САЩ чрез нашата "Интелиджънс Къмюнити", която преди това работеше във връзка с контрола над ума в концентрационните лагери. Вярвам, че те са останки от нацистката партия, която работи съвместно с различни клонове на американското правителство и военните. Голяма част от обучението ми и тези сесии, по време на които ме измъчваха, бяха провеждани в университета на Рочестер, Н.Й. Обикновено ме водеха в уединена стая на тавана, или на последния етаж на библиотеката. Голямата библиотека, където проведоха по-голямата част от програмирането ми, беше в Римската Национална Въздушна База в гр. Рим, Н.Й. Използван бях също така и в стола на Монтоук, докато бях в Кемп Ниъроу Монтоук, Л.Й., както и в стола в Атланта, G.A. във въздушната база Добинс. 

Устройството в Монтоук, намиращо се в Кемп Хиъроу, беше активирано отново от Министерството на военоморските сили и функционира до ден днешен. Има подземни бази, разположени на различни места в страната. Всяка от тях има различни функции и специалност. 

ЕЛ. Какво представляваха някои от нещата, които програмистите на ума ви караха да правите? 

АП. Спомням си, че майка ми ме записа в курс по контрол на ума по метода на Хосе Силва, с цел постигане на самолечение, релаксация, визуализация, огъване на лъжици със силата на ума и др. подобни. Това е и времето, когато видях двамата военни, които периодично ме посещаваха в детството ми, особено по време на спортни събития. Аз се представях изключително добре в курса по контрол на ума по метода на Силва (и спорта), и то до такава степен, че двамата военни се приближиха до мен и казаха: "Разбрахме, че имаш много специални способности. Някой ден ще работиш за нас." По онова време нe разбрах какво имаха предвид, но впоследствие двамата се появяваха през цялото ми обучение, през всичките години в колежа. Разбира се, аз не осъзнавах това, докато спомените ми не се върнаха. Справях се много добре със спорта и демонстрирах гениални резултати на теста за интелигентност, но когато бях около двайсетте заеквах толкова зле, че всеки мислеше, че съм тъпак и половина - заекването се дължеше на електрошоковата терапия. 

Спомням си, че бях подлаган на електрошок много пъти, когато ме поставяха в затворен воден резервоар и ме караха да дишам под водата. В резултат се давих няколко пъти и се възстановявах единствено поради това, че си бях изградил мислено басейн за лекуване. Научих се да изграждам своя собствена умствена лаборатория по метода на Силва - натъпкана със свръхмощен басейн за лечение, който можеше за излекува всяко нараняване. Бях принуждаван да продължавам страданията отвъд всичко, което можете да повярвате, за да постигна свръхчовешки постижения с оглед на силата и способността за оцеляване. 

ЕЛ. Разкажи ми нещо повече за различните свръхчовешки способности, които откри, че имаш. 

АП. Треньорите ме въвеждаха в транс в който ми казваха, че мога да скоча от стълба с минимална височина. В ума си вярвах, че скачам само от табуретка или ниска стълба. В действителност, постепенно ме караха да скачам от все по-големи височини - стигна се дотам, че успешно скачах ог сгради и дори от самолет без парашут. Когато ми контролираха ума можех да правя това, което ме инструктираха, докато им вярвах. Можех да направя 200 или повече набирания в перфектна форма, понякога в продължение на около половин час, или докато ми кажеха да спра. Вдигах тежест 545 либри* в колежа и много повече (500-1500 либри), докато бях с контролиран ум в тренировъчната лаборатория, недалеч от Рочестер, Н.Й. При скоковете, които правех, беше сякаш падах като котка - спокойно и хладнокръвно, без никакъв страх, фокусиран като лазерен лъч единствено върху приземяването. 

ЕЛ. Има ли други като теб, които са имали подобно обучение и преживявания? 

АП. Мисля, че има хиляди други деца и хора, които са използвани като мен и много от тях изчезват - мнозина умират по време на процеса на обучение. Тях ги считат за предвидена фира. Онези, които успеят да оцелеят на най-безпощадното програмиране, живеят, за да се превърнат в това, което се нарича Момче от Монтоук. Дънкан Камеран е подобна личност. Като общо, момчетата и младежите ги обучават за куриери, помощници и свръхвойници и дори за психо-убийци. Жените ги използват предимно за секс-агентки - пример за това е историята на Кати О'Брайън. 

ЕЛ. В какви видове специални мисии или експерименти свързани с пътуването във времето си спомняте, че сте участвали? 

АП. Имаше периоди, в които помня, че съм на малкото летище в Рочестер и ме взема един бомбардировач Ф-16 - отиваме в някакъв югозападен пустинен терен, или такъв за специализирано военно обучение и курсове по преодоляване на препятствия или специални наемни мисии. Помня, че видях и други мъже в черни тениски и панталони поне веднъж. В други случаи, се оказвах на някакъв самолетоносач в морето. След мисията ме откарваха обратно и се връщах в колежа след един-два дни, или дори часове, без дори да си спомням какво се е случило. Всички тези мисии се осъществяваха по времето, когато бях на 15 години до 1988-1992г. под въздействието на дълбинно хипнотично програмиране**, с изтрити спомени, но впоследствие някои от спомените ми да започнаха да се връщат. Също така бях обучен да боравя с различни видове оръжия - как да ги зареждам, почиствам, специалните характеристики на всеки модел и стрелба по точни цели, непрекъснато и перфектно - без да мисля - просто действах. 

ЕЛ. Разкажи ми повече за твоето участие в проекта Монтоук? 

АП. Бях включен в част от проекта Монтоук, наречен "Столът на Монтоук". По принцип той беше разработен за да осигурява на човека и духа му нулева отправна точка, и с това да улесни пътуванията във времето. Това, което по принцип прави столът, е да отделя ума от тялото. Мислите и вибрационната енергия на седящият на стола оператор се улавят от подобни на чадър антени, разположени над стола, изпращат се към компютър, обработват се с процесор, след това се усилват няколко стотин пъти, а информацията се изпраща до мрежа от кристали за свободна енергия, подредени в кръг. След това, когато съответните мисли се усилват, т.е. след известно време, в стаята се отваря една дупка - тя е с големина 16-18 фута в диаметър и достатъчно голяма, за да премине дори камион през нея. В Кемп Хиъроу, Монтоук, мястото е пресечна точка на биоритмите на Земята - това е точка от Земята, откъдето пътуването във времето се осъществява най-лесно - отправна точка е Земята. 

Моята част от проекта със стола в Монтоук беше да използват моите умения за фокусирана визуализация - способността ми да мисля за специфични времеви точки от историята, които биваха присвявани към мен. Столът е свързан към съвременна компютърна система и усилвател на мисли такъв, че когато бъдат визуализирани дадена мисъл или времеви период, компютърът симулира портал във времето, базиран на тази точка във времето. Правят поредица от времеви портали, докато се натрупа библиотека от времеви периоди и портали. 

Освен това, столът се използва и за да усилва изключително фокусирани мисли, за създаването на триизмерни материализации въз основа на мислите на операторите. Престън Никълс написа няколко книги на тема проекта "Монтоук" и в тях описва един случай, при който Дънкан Камеран, докато е бил в стола на Монтоук е създал чудовище. 

Една подобна мисия, свързана с пътуване във времето, беше наречена проект "Южен Кръст". Този проект беше използван за спечелване на Втората Световна Война в полза на съюзниците. Това, което американското правителство направи използвайки пътувания във времето, беше да се върне обратно в периода до 1940г., за да помогне за спечелване на войната. Ние доставяхме устройства за комуникации, оръжия и технологии, направени от части, съществуващи през 1940 г. Те биваха доставяни в 1940г. заедно с пълен комплект чертежи, свързани с това как да ги изработят от частите, налични през 1940 г. Аз лично взех участие в няколко от тези доставки - веднъж бях изпратен в Германия, друг път в Англия. Не ми беше позволено да говоря на никого там, освен да оставя поверения ми пакет и бързо да се върна в нашето време. Всичко това се правеше под въздействието на дълбинно хипнотично програмиране така, че аз нямах свободата да проучвам каквото и да е. Доставките ми отнемаха не повече от два часа. 

ЕЛ. В някой от спомените си за преживяното в подземната база, срещали ли сте някой от космоса, или виждали ли сте някакви извънземни? 

АП. Доколкото разбирам, Министерството на военоморските сили има споразумение с извънземните Сиви за обмен на технологии срещу човешки жени и деца, с цел провеждането на ужасяващи експерименти за получаване на нови видове. Точно това става сега в подземната база, недалеч от Маями, Флорида. Един от моите най- кошмарни спомени е, че ме придружават по коридора в тази подземна лаборатория и виждам клетки, оградени с мрежа като за пилета, а в тях жени и деца, които пищят за помощ. Виждал съм извънземните Сиви (високи 4 фута с големи черни очи), както и 7 фута високи влечугоподобни същества. Беше ми казано, че имам много деца от експериментите по отглеждане на хибриди, провеждани от извънземните. Освен това съм преживявал и отвличания от Сиви. 

В един от случаите, докато бях в подземната база някъде към 1989-90г бях представен на някакво влечугоподобно същество. В началото видях един 7-футов човек, с вид на ариец. Той вървеше към мен и забелязах, че неговото изображение излиза от фаза, сякаш нещо се намесва в енергийното му поле. Той направи нещо на едно устройство, поставено на колана му, и ми каза "Добре, ще ти покажа". След това натисна някакво копче и видът му се промени на 7-фута висок гущер, който като че ли тежеше над 400 либри (180 кг). 

Бях представен и на група същества, които твърдяха, че са от подгрупа на Илюминати. Това беше група от 40-50 мъже, всички 6'2'' високи или повече, бели, на неопределима възраст - средно около 70, но подозирам, че бяха много по-възрастни, като се имат предвид технологиите, до които имат достъп. Те се събират в стая за срещи, която според мен се намира в подземната база "Кемп Хиъроу" в Монтоук. Седяха около голяма маса с формата на футболна топка, направена от дърво. Всеки от столовете с висока облегалка имаше лампа и на всяка седалка имаше екран, подобен на телевизионен, и пулт за управление, който излизаше от самата маса. Имаше и голям екран, разположен в предната част на стаята. Имам основание да смятам, че не всички от групата Илюминати са хора и че всъщност са извънземни, които изглеждат като хора

ЕЛ. Кой или кои групи смяташ, че движат това шоу в САЩ, или дори на Земята? И по какъв начин се вместват извънземните във всичко това? 

АП. Много е сложно, но по принцип има 4 основни версии или групи на Новия Световен Ред, всички с леко вариращи планове. Първата група се състои от САЩ и Западна Европа (т.е. Англия, Германия, Франция и САЩ). 

Втората група е Източна Европа, слята със Западна Европа и САЩ. Третата група е от страните от Ориента, а четвъртата - от страните от Средния Изток - елементи от Саудитска Арабия и всички пари от добива на нефт. Има също така и групи извън света (извънземни и бъдещите човешки същества от нацистки тип, наричани Зарданийци, както и Влечуги, Сиви и Дракони), които също имат пръст в плановете за Нов Световен Ред. Засега старите, притежаващи пари групи на Европа и Англия, са се групирали с нацистките фракции, евреи и американци, образуващи групата, която винаги е била известна под името Илюминати и присъединени тайни общества. Тази голяма международна група контролира медиите, полицейските сили, военните и т.н. 

Групата Илюминати също е част от плана за Нов Световен Ред, който включва членове като Джордж Буш, Принц Чарлз и други восокопоставени хора. Що се отнася до извънземните, мисля, че повечето извънземни Сиви са или под влиянието на, или в сътрудничество с Влечугите, Драконите и Илюминати, въз основа на някои от моите преживявания и спомени, които все още се връщат при мен. Някои групи от Сивите са в конфликт с плановете на Влечуги/Дракони и си вършат своето (програма за създаване на хибрид между човек/Сив), така да се каже. Техните планове имат връзка със силно духовни неща, които са свързани с придобиване на емоционално тяло и на способност за преминаване в по-висши измерения. Те използват хора, за да осъществят това посредством хибриди между хора/извънземни. Хората имат ключа от гледна точка на това, че притежават триизмерна същност, или единството на съществуване - физическо, емоционално и духовно. Други извънземни са изгубили това единство на съществуването (поради изгубването на Божията милост), което не им позволява да се изкачат до по-високи измерения, или да се издигнат до по-високи нива. Таки стигаме до бунта на Луцифер[1], падналите ангели и различните конфликти между видовете. 

ЕЛ. Кога започваха да се възстановяват спомените ти? Как успя, или можеше ли да разбиеш програмирането, което са ти направили? 

АП. Някои от първите ми спомени изплуваха на повърхността, докато живеех със съквартирант в Атланта през 1996г. Отидохме в боулинга и там видях голям знак с формата на човек облечен като носорог, рекламираща ("Играйте с топките на Рино"). Това ме задейства и ме накара да си спомня, че "Рино" е името, с което моите нацистки обработващи ме наричат. Съдружникът ми ме чу да казвам на глас "Аз съм Рино, наричат ме Рино". Той се развълнува и незабавно ме попита "Къде чу това?" Имаше сериозно изражение на лицето и продължи да ме разпитва. По неговата реакция установих, че през цялото време е бил един от наетите програмисти и обработващи. Първоначално, задействаната памет, която изплува на повърхността беше проблясък, свързан с мен - обвит с електрически проводници, шокиран и пищящ от болка по време на една от многобройните сесии за причиняване на болка. След този първи спомен, започнаха да изплуват и другите. Беше сякаш умът ми е бил заприщен като с бент и подсъзнателните спомени започнаха да изтичат. Моите програмисти по умствен контрол нарочно изградиха стена около моите спомени така, че да не си спомня. Когато започнах да си спомням части и откъслеци, си пишех бележки и ги криех. След това си намирах бележките, след като вече бях забравил всичко, защото моят съквартирант прихващаше това, което си спомнях. Затова той непрекъснато ме вкарваше в транс, изтриваше ми спомените и аз забравях това, което току-що си бях спомнил. Но после всичко това се сриваше, защото аз нарочно скривах бележките и се преструвах, че не си познавам съквартиранта. Мислех, че той ми е приятел, а той се оказа просто нает като контрольор и обработващ, за да ме държи в програмата. 

Спомням си, че в миналото дори не си помнех сънищата за периода от тези 10 години, но сега нещата се връщат. Работя по пречистването на тялото, за да си прочистя ума, и да си възвърна способностите. 

ЕЛ. Как контролират онези хора, които са били и все още са в проектите за контрол на ума? 

АП. Основното в тяхната тактика за контролиране на ума е в разделянето (разцепването) му в млада възраст. Това става вследствие на подлагане на травма, мъчения, унижаване на обекта. Процесът при всеки е различен, но по принцип, те влизат в подсъзнанието ти и откриват най-личните части от теб. Случва се следното: човек, притежаваш специални умствени способности, се избира в много млада възраст [Много често те са от семейства на военни или от семействата на потомствени сатанисти, които се занимават с малтретиране при сатанински ритуали - ЕЛ]. След това ги подлагат на различни нива на терор и ужас, за да започнат да ги отделят от умовете им. Това е процес на прогресивно дисоцииране и разделяне на части на ума и личността. 

Те контролират ума чрез различни сложни техники за хипноза и команди, докато създадат идеалния наемен убиец. [Виж Речта на Грийнбаум от Д.С.Хамънд.] Програмират ви да направите нещо, след това ви изтриват паметта. По принцип програмират ума ви като компютър. След като инсталират магическата дума, трябва само да я кажат и сте под техен контрол. Това се случва в ранна възраст, затова е по-лесно да ги контролират, ако са кондиционирани и дисоциирани [разделени] на няколко личности. 

Друг метод за контрол е, че изпращат специални хора в живота ви - обработващи и контролиращи, които ти се представят за приятели, учители, "депрограматори", съквартиранти, любовници и т.н., докато всъщност работят по проекти, свързани с контрол на ума. Някои са спящи обработващи, които до известна степен даже не знаят, че ги използват. Така ти става трудно да повярваш в когото и да било по този въпрос. 

ЕЛ. Има ли нещо друго, което можете да кажете във връзка с тези проекти, или като съвет към другите, които са преминали през подобни преживявания - като например как могат да се освободят от неговото влияние? 

АП. За онези, които се измъкват от влиянието на програмите за умствен контрол - трябва да имаш силен борчески инстинкт, за да направиш това, което е правилно, независимо от онова, което правят другите. Вашата единствена клетка е онази, която сами сте изградили за себе си. Трябва да се свържете със своя Висш Аз, за да победите злото, което е навсякъде около нас, за да не се подчинявате и да вършите зло единствено поради това, че всеки друг го прави. Запазете своя основен усет за правилно и погрешно. 

Всичко произтича от основния конфликт между добро и зло. Свързано е със стремежа на Силите на Мрака, които управляват сега тази планета и се стремят да проникнат с хитрост в Рая или в по-висшите измерения. 

(Предупреждение: Тази статия е взета от Международната свободна преса в Канада.) 

Забележка: Мрежата на Международната свободна преса в Канада не е религиозно сдружение, нито е политическа организация, а световно известна изследователска агенция по печата, в областта на политиката, икономиката, медицината и отбраната. Агенцията е специализирана в изследванията и публикуването на специалните доклади, както и аудиорепортажи, показващи скритата действителност на Обединените нации, конспирацията, свързана с налагането на Новия Световен Ред. Нашата задача е да предложим на хората информация, за да разберат, че списъкът на събитията довеждащи новия Световен Ред не е просто една илюзия, сън или просто параноидна теория, а всъщност този списък е част от един невероятен Сатанински проект. 

Проект за какво! Какво цели този проект? 

Да премахне традиционната християнска религия, като подмени всички религии с една универсална религия, изградена върху култа за човека. 

Да премахне националните идентичности и национална гордост, като на тяхно място се изгради една световна идентичност и новопридобита гордост за "гражданство на света". 

Да премахне семейството, познато в досегашния му вид и го замести с индивидуалности, всички до един работещи за процъфтяването на Новия Световен Ред. 

Да разруши индивидуално артистичните и научно-творчески способности, за да приложи едностранното виждане на Новия Световен Ред. 

А това обявяване на война от страна на Обединените Нации, е за изпълнение на всеобщото, задължително членство в Обединените Нации, за засилването им като съюз чрез мултивоенни, мултиполицейски сили, Световна организация за правосъдие в Обединените нации с Международен трибунал, Световно търговско споразумение, касаещо всички нации, край на "Студената война" и локалните войни, каквито все още има, и задължение за мир, подкрепено от страна на държавните конституции. 

И така.. после идва ред на Новата световна религия и Новата култура за всички по света. 

Ако искаме да проумеем какво представлява Проекта на НАСА - "Синият Лъч", ние трябва да се върнем една страница назад към "зората на Ерата на Водолея". 

Това е свързано с 1982 година и е трябвало да се случи тогава, отварянето навън на конспирацията за Водолея, точно преди изпълнението на Новия Световен Ред, което е трябвало да започне през 1983 година. 

Трябва да поясним, че Синият Лъч като проект е бил предназначен за 1983 година. Бил е отложен, не се знае защо. Но от този момент на 1983 година, (11 години преди публикуването на този доклад), авторите на проекта реално са усъвършенствали своите нови технологии и нововъведения в областта на хардуера и софтуера, с които тяхната Система, т.е. Проекта, част от друг по-глобален Проект, може да стане възможна за осъществяване. 

И така, целите на Ню-Ейдж движението, чрез които Обединените нации осъществяват своя план, са на позицията: Изнамиране на нов световен "месия". Средствата на Новия Световен Ред са: 1. Международна армия 2. Международна полиция 3. Световна инвестиционна банка 4. Световно правителство под флага на Обединените Нации 5. Световна банка за опазване и съхранение на планетата, което значи всички "зелени" движения да бъдат обединени под покрива на тази институция, иначе - принудени да изчезнат. 6. Световна религия, при която доктрините на досегашните църкви ще бъдат разрушени из основи и заменени с една Нова световна религия на "Ерата на Водолея". 7. Световна класификация за седемте раси, включваща определяне положението на човеците роби, предназначени да изпълняват определени задачи, независимо дали искат, или не. 8. Концентрационни лагери - квартири на Обединените Нации за тези, които не възприемат Новата система. 9. Световна земеделска система и Система за осъществяване на контрол върху храните и витамините. 

Новият Световен Ред ще бъде междуправителствена организация, включваща Русия, Великобритания, Съединените Щати и пр. 

Това трябва да бъде нов политически и духовен свят, който да измести стария, под чийто флаг живеем сега. 

Какви са плановете на Новия Световен Ред? 

Планира се унищожаване на всички хора, които вярват в Библията, или прекланящи се пред Исус Христос, както и пълно отстраняване на Християнството. За да се постигне този план, Новият Световен Ред постепенно променя националните закони, имащи връзка с християнските вярвания и символи. Така например кръстът (вече в някои страни) бива поставен извън закона, както и религиозните християнски празници и церемонии се подменят с Ню-Ейдж-фестивали по целия свят. Провежда се елиминиране и пълно унищожаване на всички тайни общества и братства, храмове и светилища, намиращи се извън контрола на служителите на Новия Ред, считани от тях за сериозна заплаха, особено след като бъде приложена единната световна религия и единното световно управление. 

Новият Световен Ред планира също и премахване на националните валути, както и въвеждане трансфер по електронен път в сферата на търговията, с помощта на т.нар. високо технологични магистрали. 

Християните трябва да се откажат от своите вярвания за да бъдат приети в този Нов ред, следователно така както те заявяват, посвещението ще бъде върху тази основа, вътре в рамките на новата християнска църква, която ще бъде реорганизиран и стриктно контролиран масонски храм, окултна организация, изградена върху Луциферианското просвещение. Това което трябва да бъде разбрано е, че никой няма да остане свободен да поддържа своето старо вярване и в същото време да влезе в Ню-Ейдж религията. Това ще бъде невъзможно. За тези които не приемат Новия Световен Ред, които го отхвърлят, неговите служители са подготвили преобразователни концентрационни лагери, влизащи в общата класификация, дъгообразна по форма, относно символичния цвят, към който е причислен затворника. Дъгата се счита като мост, водещ към Сатанинската империя на Новия Световен Ред. Ние вече знаем, че всеки трябва да направи поклон пред Луцифер, за да може да премине по моста към Новата епоха. Всички, които отхвърлят това посвещение ще бъдат изпратени в местата за задържане, където ще бъдат разделени на различни категории, познати като " тип затворници от съответния цвят на дъгата". 

1. Планира се класификация на децата според жертвоприношенията, осъществявани по време на масовите черни церемонии, в които даже някои деца биват използвани като сексуални роби. 

1. Планира се класификация на затворниците според медицинските експерименти, където наркотици и нови технологии ще бъдат тествани върху хора. 1. Планира се класификация на здравите затворници в името на международен център на донорите, предоставящи витални органи от своето тяло, след като в тях самите механични устройства ще заместват липсата. 

1. Планира се здравна система за всичките подземни работници. Новият Световен Ред е изграден върху диктатура, основана на Луциферианска религия, диктатура която дава илюзия за демокрация. И за да се поддържа тази илюзия за демокрация лагерите и робския труд ще бъдат прикрити под земята под формата на масивни колонии, които се изграждат в момента, докато четете този доклад. 1. Планира се класификация на т.нар."несигурни затворници". В международния "преквалификационен" център, политическите и религиозни затворници ще бъдат пре-обучавани със съответните мерки според случая, така че да станат способни да възприемат международната телевизионна програма, възхваляваща добродетелите на световното правителство в името на благото на цялото човечество. 1. Планира се класификация на международните екзекуторски центрове. За поясняване! 

1. Класификация №7. Ние все още очакваме подробности върху тази класификация и очакваме да бъдат потвърдени цветовете по скалата на дъгата, класифициращи затворниците, но това се явява като план според тези, които планират реда на бъдещето. Вие трябва да разберете, че когато аз реших да напусна 6 месеца преди това, имайки в предвид всички тези планове и информации относно този значителен проект, какъвто е NASA - '^иЕ ВЕАМ" (НАСА - Синият лъч), бях сигурен, че няма да оцелея, за да видя приложението на всичко това за световната култура и религия. Но сега следвайки моята дълбока убеденост в Христовото учение, както и дълбоката ми любов към всички мои непознати братя и сестри в Америка, аз просто съм готов да отдам своя живот ако се наложи за истината в името на Исус Христос, само и само да бъде спрян този проект - т.нар. Четири основни стъпки в осъществяването на сатанинския Син лъч. Аз питам всеки, който чете следващите описания дали не ще се парализира от страх. Но за да се разпространи до всеки съдържанието на този доклад, както и за да се организира начина за оцеляване от това зловещо шоу, подготвено от новия Световен Ред, ние трябва да разберем, че Новото Световно Правителство, Новия ред не е нещо безсмъртно, нито постоянно. Това е просто един краткотраен период. Онова което трябва да направим е, да помислим как да се организираме за да оцелеем пред тези Сатанински планове. 

Забележка на издателя: Автора на този доклад и неговия колега бяха намерени убити само преди около седмица единият в Канада, а другият докато е бил на посещение в Ирландия. А сега ние трябва да се погрижим тяхната информация да се разпространи сред хората. 

Дейвид Айк[1] Бунтът на Луцифер е описан подробно в последното откровение до човечеството, "Книгата Урантия" - част 3, глава 53. 

Източник www.davidicke.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар