неделя, 15 януари 2012 г.

SOS...Втора ЧастНа 24 октомври 1954 година, гражданинът на САЩ Дик Милър получава покана да посети НЛО в някаква гориста местност на щата Орегон. Срещата наистина се състояла, но този път гостите били от съзвездие "Алфа Центавър". Те поканили Милър на борда на кораба, където той се срещнал и провел среща с командира на кораба. 
Посетителите му разказали за гибелта на Атлантида и за това, че тя е била член на Галактическата Конфедерация до загиването й, нещо, което съвременната цивилизация още не е постигнала, а категорично следва същия път на самоунищожение: 


..."Земята беше член на Конфедерацията, до катастрофата на Атлантида и сега може да влезне в нейния състав.В последните години ние установихме контакт с ваши ръководители от някои държави. За съжаление трябва да отбележим, че вашите власт имащи, или не вярват, че народите от Земята са достъчно зрели за такъв род прогрес, или от користни подбуди не искат да дадат на хората да почувстват новопридобитата свобода Ние не можем да заставяме вашите ръководители да следват нашите съвети, затова ние се обръщаме направо към отделни граждани..." 


На фона на всичко това в САЩ се стартира широкомащабна кампания по категорично отричане присъствието на НЛО на Земята, базирана върху два железни принципа - секретност и лъжа! 
Под палката на тези два принципа играят всички - правителствата, църквата, окултните общества и т.н. в името на националната сигурност на САЩ. В прикриването на фактите участват всички секретни организации, създадени във връзка с проблема "НЛО - ИЗЦ" като "МJ 12", "PI-40", отрядите "Делта", "Обществото на Джейсън", всички разузнавателни служби на американската армия и флота, Следственият отдел на Министерството на отбраната, ЦРУ, АНБ и т.н. 
Следвайки твърдо наложената от "Мажестик -12" и Тайното общество линия , в САЩ и по целия свят са издадени "научни" и популярни статии, създаващи около проблема "НЛО - Извънземните цивилизации", атмосфера на ирония и сарказъм. /кампания, продължаваща и до ден днешен/. Независимо от това, обаче фактите показват, че периодът 1952 -53 година е свързан с най-много катастрофи на НЛО по цял свят. Материали, пряко изнесени   от администрацията на Айзенхауер, посочват десет катастрофи: четири в щата Аризона, две в Тексас, една Ню Мексико, една в Монтана и една в Южна Африка. Били пленени 26 мъртви пришълци и четирима живи. 
Следвайки хронологията на събитията, изключително важна дата се явява 20 февруари 1954 година, когато е осъществена първата официална среща между президента на САЩ, Дуайт Айзенхауер с представителите на извънземната раса от Съзвездие "Плеяди". 
Пет космически кораба от различен тип се приземили на Военно въздушната база "Едуардс", независимо от опитите на американските военни да ги свалят. Айзенхауер е бил поканен на един от корабите на пришълците, където се състоял разговор на английски език. Външно пришълците по нищо не се различавали от земните хора. Те предали на Айзенхауер, че искат да започнат осъществяване на програма по възпитаване на земляните като първо им се разкаже как е устроен техния свят. Айзенхауер изразил загриженост, че хората от Земята не са готови за подобни неща и че има опасност на планетата да настъпи паника. Срещата завършила с демонстрация на летателните възможности на кораба, който в един момент станал невидим. 
Според един от най-известните в света изследователи на проблема НЛО Бил Купър, в своя доклад "The secret Goverment" (Тайното правителство) групата извънземните от Плеядите предложили на човечеството изключителна помощ за неговото духовно развитие и спасяването на планетата Земя от екологична катастрофа. Плеядинците посъветвали човечеството да спре взаимното си изтребване, замърсяването на планетата и безжалостната експлоатация на естествените ресурси на Земята. Те настоявали за установяването на хармоничен начин на живот с майката природа. 
През месец юли 1954 година, вследствие на тази среща, президентът Айзенхауер проведе в Белия Дом съвещание с групата "Majestic 12". Срещата постави началото на строго секретен проект "Аквариус", чиято цел е събиране и обработка на всякаква научно- техническа, медицинска и разузнавателна информация с цел стартиране на нов етап от развитието на земната наука, техника и технология. 
Междувременно на военновъздушна база "Холоман" е извършено ново кацане на няколко кораба постоянно кръжещи около Земята.Този път това били представителите на групата извънземни от Съзвездие "Орион", известни като "дългоносите сиви", които са високи 7-8 фута / около 2,40 м. /, имащи антропоморфен вид, но генетично приличащи на насекомите.  Те идват от системата на Червената звезда "Бетелгейзе" - Съзвездие "Орион", която според тях умирала и те потърсили спасение на планетата Земя, където пребивават от преди 15 000 години. 
На тази среща било постигнато първото споразумение, според което САЩ се ангажират да предоставят територия на грейовете за построяването на бази, и да си затварят очите относно експериментите, които "гостите" щели да провеждат с планетата и човечеството, срещу предоставяне на технологии от извънземен произход. Базите са построени под индианските резервати, на границата на щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико и Аризона. За построяването им е сформирано специално подразделение за охрана под кодово название "Delta Force", а за сторежа, оборудването и обзавеждането са привлечени фирми като "Rent Corporation" General Electric", "AT&T", "Stanford Research Institute", "Bachtel Corporation". Всичките тясно свързани с ЦРУ. 
Единствената възможност за финансирането на тези подземни бази била чрез организиране на нелегален износ на наркотици. Бил Купър / изключително вещ специалист по проблема/, изказва предположение, че в разработката на проекта по разпространението на наркотици взел участие Джордж Буш - баща, както и висшестоящи членове от управителния съвет на "Zapta Oil "в Тексас . "Zapata Oil " по това време провеждала експерименти с нови технологии в морските кораби. Може да се предполага, че наркотиците са били изпращани по различни места на света. 
"Де факто" периода 1954 - 1959 година за САЩ представлява подготвителното време чрез отдаване на територия, построяване на специални бази и лаборатории и сформирането на съвместни научно-технически екипи с извънземните. Тогава се сформира и международното, Тайно общество - Билдербергери, което прие в свой ръце въпроса, свързан с надзора и координацията на действията по съхраняване на информацията и строго спазване на тайната за присъствието на Извънземните на Земята. 
Този период е фактическото начало на разгърналата се по-късно с бурни темпове Научно-техническа революция на човечеството. 
От този момент нататък стартират като лавина свръх - секретните разработки във всички области на военната техника, но най- вече в авиационно космическата. От тогава водят началото си и проектите по разработката на самолетите Логхиийд - "U-2" , Логхийд "SR - 71 Black Bird," свръх високо технологичната програма "Стелт" и естествено, разработките на екзотичните летателни апарати, ползващи свободната енергия на Вселената. 
Ролята на главен координатор по всички тайни проекти, свързани с Извънземните, както вече става ясно поема групата на Билдербергерите, в която вземат участие над сто представители на вишите финансови и промишлени кръгове, политически, профсъюзни, църковни и военни лидери, учени и журналисти от Европа и Северна Америка. Щаб квартирата им се намира в Женева, а още от основаването си това тайно общество сформира и Тайното световно правителство, под чийто контрол и управление днес попада почти целия свят. 
През 1955 година, на "МJ- 12" става известно, че извънземните са започнали брутално да нарушават клаузите на договорката от 1954 година. Потвърдило се и подозрението, че пришълците не са предали на "МJ- 12" основните си намерения и цели относно контактите си с хората и похищението им. Било доказано, че на живи организми, животни и хора са провеждани експерименти и опити далеч излизащи извън рамките на споразумението. Оказало се, че Грейовете ползвали живи части от човешки тела за поддържане на живота си. Било разкрито, че те експлоатират голямо количество хора, превърнати в роби и в суров материал за изземане на органи. Към тях имало и подозрения, че те поддържат връзки и със СССР, което по- късно се потвърдило. В резултат на това правителството на САЩ предприема редица мерки пришълците да бъдат спряни с военни средства, дори ако има възможност те да бъдат изгонени от САЩ и от Земята. Всички опити в това отношение, обаче претърпели пълен неуспех, поради явна неравнопоставеност на силите.Оръжието на американците било слабо ефективно спрямо оръжито на пришълците, за това "М!-12" приема решение за продължаване на дружествените отношения с Грейовете до тогава, до като не се изобретят нови технологии, позволяващи разработката на ефективни оръжия, с които реално да може да им се противостои. Смятало се е да се предложи на СССР и другите държави, обединяване на усилията в името на спасяването на човечството. Тогава бяха разработени плановете за създаване на два класа оръжие - конвенционални и ядрени. В резултат на това стартират проектите "Джошуа" и "Ескалибур". 
"Джошуа" това е оръжие, пленено от немците по времето на Втората Световна Война, способно да пробива броня с дебелина десет сантиметра от два километра разстояние. Оръжието е разработено въз основа на ниско-честотни звукови колебания. Планирало се да бъде използвано срещу летателните апарти и лъчевото оръжие на извънземните. "Ескалибур" - това е вид оръжие, доставяно до целта с ракети. Височина на полета до 10000 метра, отклонение от целта - 50 метра, поразяване на земни цели с дълбочина до 1000 метра. Оръжието е с мощност един мегатон на ядрена глава и било предназначено за унищожаване на подземните бази и бункери на пришълците. Междувременно през 1956г. САЩ и СССР осъществяват операция под заглавие "Deep Freeze" за акустиране на континента Антарктида с цел унищожаване на базови лагери на извънземните там. В операцията участват 3000 човека, 200 самолета, 12 кораба и 300 автомашини. За резултатите от операцията няма точна информация. 
Сътрудничеството между САЩ и СССР по отошение на придобилия вече глобален проблем от първостепенна важност за човечеството и цивилизацията - "Интервенция на планета отвън", продължава и по проектите "Алтернатива "1,2 и 3. По линия на тези проекти, представителите на двете свръхсили ежегодно се срещат на специални подводни лодки под ледовете на Арктика. На тези срещи в частност е било взето и решението за отстраняване на общите врагове, които могли да завземат Земята. Протоколите от заседанията на тези срещи се пазят във Вашингтон, Москва и Женева - щаб квартирите на проекта "Алтернатива". От тези факти излиза, че Съединените Щати и Съветския Съюз са били условно противници, а в действителност, както ще разберем и по -натам, те най-тясно са си сътрудничили в почти всички сфери на науката, техниката и технологийте. Сътрудничество, обединило ги в името на противодействието срещу външния фактор. 
"Де факто" излиза, че Студената война и надпреварата във въоражаването са представлявали паравана, зад който огромните финансови и материални средства, изсмуквани от обществата са били впрегнати в осъществяването на тези тайни проекти и програми. 
Идването на власт на демократическата партия начело с Джон Кенеди до този момент изобщо не нарушава програмите, но при Кенеди се засилват и гражданските проекти по овладяване на Космоса. В своята реч по случай встъпването си в длъжност като президент на САЩ, Кенеди отправи апел към американския народ до края на 60те години американците да изпратят човек на Луната. /Ясно е, че Кенеди като не член на Тайната група, изобщо не е знаел, че "де факто" първото кацане на Луната, е осъществено още през 1959 година с помощта на кораби на Грейовете/. 
Апелът на Кенеди беше ловко използван от заинтересованите лица за прехвърлянето на огромни финансови средства, отклонени от явните проекти и преляти в тайните.. Същото нещо, но под друга форма се правеше и в Съветския Съюз, в резултат на което на 22 май 1962 година е осъществено и съвместно, скрито кацане на Марс по линия на тайните проекти, където е регистрирано атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара. Някъде в тайните сейфове и до днес се пазят първите предавания от Марс на английски и руски език. Астронавтите предават: "Ние сме на Марс и имаме въздух". Има заснет, дори и филм, който е бил строго засекретен . Този факт, обаче не успява да остане скрит, защото кацането на Марс е било регистрирано и заснето от английския астроном Сър Уилиам Балентайм с помощта на телескопа "Jordell-Bank." Лентата на филма, заснет от Балентайм е разшифрована значително по-късно с помощта на декодер на НАСА. 
Сър Балентайм загива при странни обстоятелства в автомобилна катастрофа на 06.02.1977 г.Заповедта за неговото физическо унищожаване е дадена от съветско- американския Директивен комитет, създаден по линия на проект "Алтернатива - 3". 
По време на своето президенство, президентът Джон Кенеди успява да проникне в някои тайни, касаещи пришълците, както и участието на ЦРУ в търговията с наркотици за финансиране на тайните проекти. През 1963 година той постави пред "MJ - 12" ултиматум като заплаши групировката, че ако те не прекратят своите машинации, Кенеди официално ще оповести пред обществото за съществуването им и най-вече за тяхните намерения - въвеждане на Нов Световен Ред на планетата с помощта на Грейовете, при който те ще бъдат господарите.. 
Президентът Кенеди не е бил член нито на Съвета за Чуждестранни Връзки, нито пък е бил осведомен за тайните проекти "Алтернатива"1,2 и 3, осъществявани зад гърба му. Той беше убит в Далас на 22 ноември 1963 година от собствения си шофьор по заповед на " Majestic 12". 
На 25 април 1964 година в пустинята Ню Мексико офицер на ВВС на Щатите се среща с двама извънземни представители от грейовете. По късно група кораби се приземили във военно въздушна база "Холоман", където се провели преговорите по подписването на тайния договор между САЩ и планетата Ригел - Съзвездие "Орион", който имал следните клаузи: 
- Извънземните не се намесват във вътрешните работи на САЩ и обратно; 


- САЩ пазят в пълна тайна присъствието на извънземните; 

- Извънземните снабдяват САЩ с техника и технологии и им помагат в техническото развитие; 

- Извънземните имат право периодично в ограничени количества да похищават хора и животни от Земята за техни медицински ценни наблюдения и изследвания, при условие че хората бъдат връщани невредими на мястото на похищението с изтрита памет; 

- Всяка страна изпраща свой посланник; 

- Между двете страни на първо време се обменят по 16 лица ( 16 техни остават на Земята, 16 земни са откарани на планетата Ригел ); 

- САЩ се задължават да построят подземни бази за извънземните, две от коите за съвместни изследвания и обмен на технология;  /На Земята встъпва в длъжност и първи извънземен посланник от планетата Ригел на име Крлл, произнасящо се Крилл /. 


Въз основа на този договор веднага е построен и телескопа в близост до селището Аречибо - Пуерто Рико. Това е най-големият радио телескоп в света, с диаметър на огледалото 305 метра. Официално този телескоп служи за научни цели, но всъщност съоръжението обслужва Белия Дом, Пентагона и НАСА. През 1964 година американците стартират и официалната си програма за изпращане на човек на Луната като през това време се работи с пълна мощ по тайните проекти и програми, за които не знае нито конгреса, нито президента. Като пример в това отношение е твърде интересен е проекта с кодово наименование " Снежна Птица", стартиран приблизително по същото време с явната програма по кацането на Луната. Това е проект по разработка на извънземни технологии за космически полети, извършвани на полигона " Грум Лейк" в пустинята "Невада", намиращ се на 100 км. северозападно от Лас -Вегас, където се изпитват кораби с антигравитационни двигатели / "Зона -51"/. 
Обслужвайки тайните проекти, както и все по-разширяващата се инвазия на извънземните през 1966 година в Пайн Гъб - Австралия е построена и първата подземна база за тях извън територията на САЩ, но финансирана изцяло от тях. Базата и до днес е подчинена на US DARPA (Defence Advanced Researched Project Agency). - Американска Агенция за перспективни, отбранителни и изследователски проекти. Тук се провеждат и програми по опериране на мозъци и изтриване на памет. 
На 20 юли 1969 година , по линия на гражданските проекти се осъществява първото успешно кацане на Луната от "Аполо 11" с астронавти Колинз, Олдрин и Армстронг. Ето и първият възклик след встъпването на Луната от Армстронг: " Тези парчета са огромни сър .... прекалено огромни ... О, боже няма да повярвате! Да аз ви говоря тук от горе има други летателни апарати. Те са се построили от другата страна на кратера, те са на Луната и ни наблюдават." 
Боб Гродин, следващият астронавт стъпил на Луната предава в Центъра за управление на полети:
 " О, господи, тук действително има нещо фантастично... няма да повярвате. Тук нещо остро като гребен и много забележително... О, боже какво е това... това е всичко което аз исках да знам дявол да го вземе...." 
ЦУП: "Роджер, преминете на "Танго",веднага!" 
Гродин: "сега това прилича на светлина " 
ЦУП: "Роджер ние забелязахме ... губим връзката ... браво "Танго", "Танго", превключвайте на Изабел" 
Гродин: "Да, да, но това е невероятно..." 

В първите години всички полети и кацания на Луната по програма "Аполо" са ескортирани от кораби на извънземните, за което има доста филмов материал. 
По-късно в интервю за "Septre Television", запитан по повод наложената му забрана да говори за това, какво е видял, Гродин отговори: 

....."Вие искате да ме загробите! ....Като онзи глупак Балентайн... Вие това ли искате? ...." 
/ Балентайн е професора, който засне кацането на Марс на съвместния съветско- американски екипаж на 22.05.1962 г. /. На следващия въпрос, какво точно се е случило при кацането на Луната, Гродин отговори: 
......"Ние бяхме много разочаровани, ....наистина ние не бяхме там първи. "Аполоните", които бяха след нас, бяха просто примамка за да се скрие това, което там действително става....., а тези гадове на нас нищо не . казаха .... нито една дума... 
Знаете ли за какво ние сме им нужни? За да правят добра реклама на всички, които те запускат в космоса....Ние не сме мъже! Ние сме нищо! Ние сме тук само заради това, че да има за какво да пишете и заради това да не задавате глупави въпроси какво там в действителност става!..." През януари 1978 година в пресата се появи съобщение за смърта на Гродин -"самоубииство". 
Смъртта на астронавта Гродин потресе всички участници в програмата "Аполо". Те разбираха прекрасно, че животът им е застрашен, ако не пазят мълчание, защото на тях им е заповядано да мълчат под смъртна заплаха и те са приели всичко това като жизнена необходимост. Следвайки хронологичният ред на потулваните събития, трябва да бъде отбелязан и изключително тревожния тревожния факт, свързан с безследното изчезване и отвличания на хора. 

(следва)

Из книгата на Стамен Стаменов: Събуди се Човечество

1 коментар: