петък, 20 януари 2012 г.

SOS…Трета Част


На 06.10.1975 година в-к "Дейли Телеграф" съобщава за групово безследно изчезване на двадесет човека от щата Орегон след като им било обещано суперлуксозен живот на НЛО. Това щяло да стане след като бъдат транспортирани с НЛО на райско място извън Земята, но това при условие, че те трябва да дадат всичко, което имат, включително и децата. Разследването по случая довело полицията в един хотел, намиращ се на брега на залива Инн във Валтпор, щата Орегон, където на 14.09.1975 година се състояла среща с хората, на която те разказали една невероятна история, завършваща с обещание за спасяване на техните души чрез откарването им на друга планета с НЛО. 
За периода 1975-78 година е бил е констатирано, че учени от всички континенти започнали безследно да изчезват след като на тях им били предлагани примамливи предложения за участие в определен род изследователски работи. Учените изчезвали без да оставят никаква следа след себе си. Те били обозначени като "Designeted Movers" - Избрани преселници, защото се предполага, че са били завербувани по проект "Алтернатива 3". Друга категория хора - "Batch Consignments" - Променлив контингент били превръщани в своеобразна раса роби. Предполага се, че тези хора са били отвеждани на Луната, където била изградена съвместна база за научни изследвания и разработки на нови технологии под кодово име " Архимед ". Строителството на базата продължило две години. Тя била разположена под херметичен прозрачен купол и имала три отделни сектора: за обслужващия персонал на базата, за преселниците на Марс и един за робите. Базата е разрушена в резултат на стълкновение на един от учените с охраната, който се опитал да освободи 155 човека от т.н. роби. Ученият буквално се врязал с космически транспортьор в стъкления купол на базата. Около седем човека от сътрудниците успяли да се спасят, те успяли да се доберат до старата изоставена база "Касини", а от там да се върнат на Земята. От които фактически идва и тази, почти невероятна информация. 
На 13.06.1977 година в Нова Зеландия безследно изчезва целия персонал от 200 човека на обслужващ къмпинг. На мястото на събитието не е открита никаква следа от насилие, нито пък някой бе намерен. 
На 14 юни същата година, в щата Уайоминг - САЩ безследно изчезват 76 млади хора, на средна възраст - 19 години. Техните автомобили били намерени празни и изоставени на някакъв пуст път. Около колите имало безпорядъчни следи, които не водели на никъде. 
По-късно, на 04.08.1977 г. на съвещание на Дирекционния комитет / подразделение на "Мадджестик -12"/ се анализира факта, че в резултат на сблъсък с метеорит е загинала цялата партида от 300 човека, предназначена за лунната база "Архимед". 
По линия на явната програма за изследване на Космоса през 1976 година космическите сонди на НАСА "Викинг" - 1 и 2 изпращат от Марс много интересни снимки, на които е заснет цял пирамидален комплекс със странно образувание, наподобаващо човешко лице. След направени сериозни компютърни анализи станало ясно, че това не могат да бъдат естествени образувания. Комплексът по-късно бил на речен "Сидония", а лицето - Сфинксът на Марс. Снимките били публикувани от Винсент де Пиетро и Грегори Моленар - сътрудници на НАСА, получили достъп до снимките след официално, но направено неохотно разрешение от страна на шефовете на НАСА. Геологът Ерол Торун , човекът приел обектите за изследване, стигнал до извода, че ъглите между пирамидите отразяват до най-малките детайли вписана в тях сфера с тетраедър.Ако точката на сферата, с която е в съприкосновение височината на вписания в пирамидата тетраедър, се приеме за полюс, то основата на тетраедъра ще бъде в съприкосновение със описаната сфера на 19,5 градуса. Ако тетраедъра бъде затворен в сфера с радиуса на окръжността, то основите на тетраедрите ще са в съприкосновение със сферата под същия градус. 
Астрономът Ричард Хоугленд открил, че тази величина се среща и при планетите Сатурн, Юпитер и Нептун. 
Например - голямото червено петно на Юпитер е разположено същона 19,5 градуса, Южна ширина, тъмното петно на Нептун - също. На Сатурн има две мъглявини, намиращи се също на 19,5 градуса Северна и Южна ширини.Изследователите предполагат, че има тъмно петно и на планетата Уран, разположено на същия градус географска ширина. Изследванията на Слънцето също констатирали петна на идентичния градус северна и южна ширина. 
Отначало НАСА изобщо нямаше намерения да оповестява пред обществото за пирамидите и свинска на Марс и направи всичко възможно изслездванията да "стигнат до съвсем други "изводи", но за всеобща радост това не им се отдаде благодарение на намесата на достойни хора , работещи там. 
След успешния десант на Марс през 1962 година, от създадената вече колония там, през 1976 г.предават, че там са се активизирали местните бактерии и са започнали да поразяват културите, отглеждани от хората на базата. Марсианският комитет на земните учени стигнал до извода, че всичко може да бъде загубено, ако спешно не бъде транспортиран известен биолог от Германия, специалист по бактериална защита. Тогава било решено да се изпрати на Земята един от асистентите на този професор, работещ на Марс, който бил оторизиран да направи всичко възможно, но професора да бъде доставен. 
Този план, обаче не успял защото асистентът на курс за Земята, минаващ задължително през междинната база "Архимед" на Луната, посветил в тайната и други учени, работещи там. Предполага се, че тогава е станал и бунта, в резултат на който базата е разрушена. 
Бунт избухва и в друга база, намираща се на Земята. Според информация, предадена от Уйлям Хамилтън, бивш офицер от секретните служби на САЩ, през 1978 година в базата Дюлс / една от строго секретните бази за съвместни операции в щат Ню Мексико / избухнала война между хората, работещи там и Грейовете. 
Причината за бунта, е тази, че хората узнали какви изследвания се правят на базата и открили резултатите от експериментите - хибридите между човешки гени и влечуги, насекоми, риби и т.н. получени чрез генно инженерство. 
Жертвите, дадени в резултат на инцидента били общо 66 убити и от двете страни. Тогава, по нареждане от най-високо ниво са били използвани отрядите "Делта", които били въоръжени с парализатори от типа "Flash - Gun", пистолети, с които били въоръжени и двете страни. 
След този непредвиден случай базата била затворена за работа приблизително за две години. По-късно, в резултат на двустранни преговори между Грейовете и "Маджестик - 12", работата били възобновена. 
По неведоми пътища през м. май 1979 година излиза на "открито" и документ, с гриф "Строго секретно", посветен на 25 годишнината от Третата световна война, наречена "Тихата война", защото тя се води със субективно-биологически средства - с "безшумни оръжия" за водене на тиха война. Тази война е против цялото мирно човечество с цел поставянето му под контрол. 
Междувременно един от параграфите на документа гласи: 
" ... Решаването на съвременните проблеми изисква откровено безпощадни действия, не обръщащи внимание на религията, морала, или културните ценности ...." 
Билдербергерите поставят началото на на необявената гласно "Тиха война" срещу човечеството още със създаването си през 1954 г. 
Най-важният елемент - стожерът на тяхната тиха война е Психологичната война, която се води по най-брутални явни и скрити начини. 
Найфрапиращият и най-потресаващ е начина чрез хранителните продукти и питейната вода, в които се привнасят "специални добавки", в не големи дози, след това дозите се увеличават и т.н. Едни от тихите оръжия на тази война, се явяват компютрите и електронните игрални автомати, както и не малък брой лекарствени средства и ваксини, препоръчвани и вкарвани в употреба чрез масирани скъпо платени реклами. Разбира се за непросветените по тези въпроси хора, а това е значителната част от човечеството, цялата тази информация е направо абсурдна, налудничава, манипулираща, фантасмагорична и каква ли още не, но за хората, имали възможността, поради различни стечения на обстоятелствата да се доберат до нея,/ да не говорим за участниците в тайните проекти, за които това е само откъслячна фактология/, но това е просто една част от голата истина, пред която будната човека съвест не трябва да заема примиренчески позиции.В този контекст изобщо не е необходимо гадаене отностно реакцията на обикновените хора. Наистина никой от тях няма да повярва във във всичко това сега, но утре, когато човечеството все по-осезаемо ще започне да изпитва последствията от цялото това жестоко и непредвещаващо нищо добро за живота на планетата въобще и започне да се заплаща не какъвто и да е, а масово кръвен данък, тогава вече ще бъде твърде късно, защото тогава просто всичко ще бъде безсмислено. 
Изглежда точно в контекста на надвисналите опасности над главите на човечеството е и предизвиканото предупреждение към човечеството от представители на високо еволюирал и не деградирал разум в безпределния Космос, който не съществува като реалност според официалната версия, или ако съществува, той изобщо не би се интересувал от съдбата на човечеството, дори и да би могъл. 
На 08.12.1979 година по повод на това, че екологичното състоянието на планетата започнало да става критично и най-вече, поради реалната опасност от избухването на термоядрен конфликт, МЕЖДУПРОСТРАНСТВЕНАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВОБОДНИТЕ СВЕТОВЕ, изпрати послание - предупреждение, предадено чрез Еугенио Сиракуза, което гласи: 
До всички политически и военни ръководители на Земята: 
" Необходими са ни само 8 минути земно време за да прекратим изцяло всякаква активност на вашата планета. Това вмешателство ще бъде осъществено незабавно, ако нещата опрат до ядрен конфликт между две или повече държави. Това е нашето последно предупреждение, което не трябва да се разглежда нито като призив, нито като вмешателство в смисъл окупация, или превземане на вашата планета........" 
Посланието е предадено в Белия Дом. 
В хронологичния ред на събитията е твърде интересен случая от 14.05.1981 година, свързан с полета на съветската станция "Салют-6" с космонавтите Владимир Ковальонък и Виктор Савиних. Ковальонък видял в илюминатора на кораба обект с овална форма, който летял със скоростта на станцията. На борда си този кораб имал три реда по осем илюминатора, от които централните три били особено големи. Ковальонък заснел обекта на видеолента. Космонавтите забелязали, че обектът се е приближил до станцията на по- малко от сто метра, разстояние, от което те спокойно можели да виждат обитателите на кораба. Това били човекоподобни същества с нещо подобно на шапки на главите, пред които имало прозрачни щитове.Те имали гъсти вежди и големи, с класически гръцки форми носове.Двамата космонавти били поразени от големите очи на извънземните, които били два пъти по-големи от човешките На третия ден обектът скъсил разстоянието на 30 метра."Пришълците" изглежда имали желанието да продемонстрират маневреността на кораба си, защото шест пъти изчезвали и се появявали в пространството. На руснаците им дошло на ум да използват бинарен код за връзка, на който извънземните отговорили също с кодов сигнал. След това излезли от кораба и започнали свободно да се движат в пространството. Те били високи по около 2 метра и плували в пространството без никакви кислородни апарати. Костюмите им приличали на водолазни скафандри. Всичко това руснаците заснели на видеофилм. След този направо фантастичен сюжет в Мосва се състояло съвещание в Съветското министерство по изследване и планиране, под председателството на шефа на съветската космическа програма генерал Георгий Бериговой.На това заседание присъствали над 200 учени, космонавти и работници по космически програми. Космонавтът Ковальонък, разказал за събитието и прожектирал 40 минутен филм за срещата с чуждестранния космически кораб. 
Интересна ситуация възниква на планетата през 1982 година - месец март, когато японските учени открили странен облак, простиращ се на няколко километра и имащ различна плътност. Този облак 4-5 пъти обиколил Земята на височина 16 км. 
В пресата се появили съобщения от типа "Загадъчен облак облита Земята". По случая НАСА заяви, че облакът е придобил грамадни размери и се е разпрострял над общирни райони над Северна Америка, Атлантическия океан и Европа. Особеността на този облак е, че той е бил невидим с просто око. 
През този период е интересен и един друг факт. "MJ - 12" засича постоянна база, намираща се по скалистото крайбрежие на Поерто Рико. Там пребивавали кораби на извънземни, които изобщо не било ясно, кои са и от къде идват. В края на 1984 година в пристанище "Арройо," на пуерториканското крайбрежие, акустирали два американски кораба "Наутилус II" и "Карибен Адвенчър". Те носели специален товар - ядрени бомби от малък калибър за унищожаване на базите на НЛО на Карибите, които се намирали дълбоко в множеството пещери на Пуерто Рико. Тогава над град Лахас се разиграла истинска драма с два самолета "Ф-14" на американските ВВС, които изглежда били охрана на двата кораба. Посред бял ден, пред лицето на хиляди хора двата изтребителя били като на шега погълнати от огромния НЛО, появил се внезапно от небесата. Според най-сериозни сведения в Пуерто Рико трябвало да бъде употребено оръжието "Ескалибур", но до тази фаза от замисъла не могло да се стигне по обяснимата причина. 
През м. януари 1985 година НАСА откри на Венера комплекс от пирамидни съоръжения, подобен на този в Гиза. Пирамидите и сфинска на Венера са почти същите като тези на Земята. В НАСА има над 200 снимки на този комплекс, наречен Ситериански. Обнародването на тази информация станало възможно благодарение на Американския комитет за душевно здраве, в който влизат и хора, консултиращи НАСА.През м. май 1985 г. този комитет получил снимките и ги публикувал. Информацията била излъчена само един път по телевизионна станция в щата Флорида, като по този начин НАСА формално изпълнила обещанието си. По-късно, в резултат на спътникови снимки се доказва, че пирамиди има и на дъното на Атлантическия и Индийския океан, там където са били местата на изчезналите континенти Атлантида и Лемурия. 
В контекста на такива загадъчни феномени е и случая от 11.11.1986 г. когато безследно изчезва цяло градче в Китай, след като било посетено от НЛО. Очевидци на случая са едва оцелели полицаи. По тяхна информация селището буквално било завито от оранжев облак и в последствие от него на земята нищо не останало, нямало нито домашните животни, нито разстения, останало само гола земя. Преди инцидента в полицията позвънили с молба за спешна помощ, тъй като от небето се спускали бляскави бели огньове, от които излизала пара. 
През месец ноември 1985 година, по време на първата официална, делова среща между президента на САЩ Роналд Рейгън и генералния секретар на ЦК на КПСС Михаил Горбачов, на която Р. Рейгън официално предложи на М. Горбачов двете свръхсили да обединят усилията си по създаването на единен фронт срещу интервенция от Космоса. Тогава Горбачов, а и всички присъстващи на срещата бяха направо шокирани от това внезапно и изобщо не влизащо в официалния протокол на срещата предложение. 
На 20 ноември 1986 година, по време на следващата си делова среща в Нормандия между двамата е подписан и първият секретен договор / със степен на секретност над тази на договора, относно атомната бомба - ? /, според клаузите, на който двете свръхсили обединяват военните си потенциали за защита на Земята от нападение на вражески космически кораби. 
Двустанният отбранителен договор обвързва двете свръхсили на ниво всички ядрени ракети, самолети разузнавачи, пилотируеми и безпилотни космически кораби, включая совалките "Шатъл" за провеждане на глобални операции. Договорът предвижда и мобилизация на не ядрените сухопътни и военноморски сили, а така също и незабавно включване, ако стане нужда и на ядрените подводници като най-голямо значение е отдадено на поддържащите постоянна бойна готовност военни спътници на двете страни, намиращи се в орбита и можещи да поразяват цели на не малко космическо разстояние. 
Затова на срещата на високо ниво между Рейгън и Горбачов, проведена на 17.02.1987 година, в Женева, президентът Роналд Рейгън недвусмислено подчерта: 
...."В случай на опасност от нападение на Земята от Извънземните, САЩ и СССР ще обединят усилията си за да го отразят ....." 
Предполага се, че именно опасността от такава заплаха, принудила и двете сили да обединят усилията си, чрез сключване на този договор,а се пристъпи към разработката на Стратегическата отбранителна инициатива / СОИ / от страна на САЩ, влязла в историята като Инициатива "Звездни войни." 
Друг фрапиращ случай, този път свързан със безцеремонната и жестоката намеса на тайните служби при инциденти с НЛО е от 04.12.1987 г. в САЩ. 
Обединението на граждански начала "Законност за военнослужещите" / " Justice for Military Personal"/, отправило писмо до президента на САЩ Роналд Рейгън с молба за помощ, да бъде решен проблема на военнослужещите на най-високо ниво. Те се извиняват за анонимността на писмото, защото друга възможност нямат, тъй като ще влезнат под прицела на агентите на ЦРУ,които били внедрени във всяка военна част за да следат за изтичане на информация от посветени, касаеща феномена "НЛО и ИЗЦ". Обединението е създадено от доведени до отчаяние военнослужещи, които са пряко потърпевши от жестоката разправа с тях. 
Ето какво се казва в писмото: 
"..... Ние сме длъжни да отдаваме заповед на летците да стрелят по НЛО с цел да бъдат сваляни чуждоземните кораби и след това да бъдат пленявани. Акт, при който мигновено изчезват, както самолетите, така и пилотите, защото, както винаги в такива случаи пилотите на НЛО предварително знаят какво ще се случи. 
Ние заставяме летците да мълчат, след такива инциденти, като ги заплашваме и принуждаваме те да си дават вид, все едно нищо подобно няма. Обществеността винаги трябва да бъде вкарвана в заблуждение. Ние заставяме авиодиспечерите, сътрудниците на НАСА и другите правителствени организации да се подчиняват безприкословно на политиката на ЦРУ. Променяйки строго секретни документи, ние нарушавахме Конституцията на САЩ. 
Ние провеждахме политика на дискредитизация на пилотите по гражданските линии, които  открито говорят за срещите си с НЛО, принуждаваики компаниите, към които работят да ги уволняват. 
Ние клеветим изключително съвестни и отговорни граждани, наши и чуждестранни. Ние заставяме депутати от американския конгрес да пазят гробно мълчание по НЛО феномена, притискаме сенатори и ги принуждаваме да лъжат"...... 
Всички противоречащи на здравия смисъл обяснения по почти всички случаи, свързани с НЛО, излизаха от ЦРУ, защото неговите агенти бяха внедрени навсякъде. 
Срещу тази абсолютна дискриминация, провеждана в "най-демократичната страна" на света, гражданските организации поемат борба още от 1953 година." От 1988 година, в качеството си на гост на правителството на САЩ се намира представител на грейовете, трети пореден, след "ИБС" и Крилл. 
Има специална т.н. "Жълта книга ", която била заведена още от 50-те години. В нея се съдържат многочислени данни за родните планети на пришълците, техните звездни системи, социална култура ,държавно устройство, както и информация за живота им на Земята. Пази се също и уникалния шестограмен кристал, чрез който ИБС осъществи телепатичен контакт със свойте и в който се намира огромно количесво закодирана информация за планетата Ригел . 
На 19.04.1988 г. американското списание "Уикли Уорлд Ньюз" публикува материал, в който се казва: " Извънземните са установили тайни отношения с правителствата на 17 държави и в следващата година може да бъде обявено пред обществеността за съществуването им" По-натам в статията се казва ..." Ние стоим пред началото на съвършено нова епоха в историята на човечеството ..." Същото заяви и журналистът Гофрат Мозер във Виена, известен привърженик на Новия световен ред. 
Тези факти са по повод подписаното споразумение между 17 страни, в това число САЩ и СССР с представителите на Грейовете. Освен това в материала се съобщава и за установени контакти с пришълци от галактика "М - 33" и Мъглявината "Андромеда". 
На 14.10.1988 година се проведе и двучасово телевизионно предаване в САЩ, транслирано по цялата страна, атака също и чрез спътник на територията на СССР. 
Предаването бе под заглавие "UFO - COVER-UP" / "НЛО -ПОД ПОКРОВА НА ТАЙТАТА" /. В предаването взеха участие двама сътрудници на ЦРУ / гласът на учасниците в предаването е невъзможно да бъде разпознат/. те заявяват: ...." Това, което щателно се скрива от човечеството е че Земята се посещава от раз-лични извънземни раси... В САЩ на четири места с групи от по 200 специали- сти се разработват строго секретни проекти по изследване на НЛО...." 
В предаването взеха участие и представители на американските правителствени кръгове, които разказаха за няколко катастрофи на НЛО на Земята, както и за срещите на американското правителство с някои от извънземните. В телемоста се включиха и двама съветски експерти по НЛО, единят от които е Сергей Буланцев, който разказа за два случая, при които съветските военни са влезли в контакт с екипажите на НЛО. 


Из книгата на Стамен Стаменов: Събуди се Човечество

Няма коментари:

Публикуване на коментар