неделя, 22 януари 2012 г.

SOS…Четвърта Част



Един изключително важен документ - доклад, служещ като пряко доказателство за оказването на съпротива, чрез употребата на нови - разработени и влезли в употреба оръжия срещу НЛО е от 7 май 1989 година, който гласи: 
"В 13,45 часа по Гринуич, на 07.05.1989 г. фрегата на Военно-морския флот на ЮАР, предаде по радиото съобщение в Щаба на ВМФ в Кейптаун за НЛО, който се появил на екраните на радарите, насочвайки се към Африканския континент, в северозападна посока, с разчетна скорост 5 746 мили в час / 10 630 км/ч. /. Щабът на ВМФ обяви за полученото съобщение и потвърди, че обектът е проследен също и от радара на наземната радиолокационна станция на Сухопътните сили, както и от радиолокационната станция на Международното летище в Кейптаун. 
НЛО навлязъл във въздушното пространство на ЮАР в 13 часа и 52 минути по Гринуич. Бил направен опит за установяване на контакт с обекта по радиото, но всички обръщения към него се оказали напразни. Веднага била уведомена базата на ВВС -"Валтхала", в резултат на което били вдигнати два изстребителя "Мираж". Обектът неочаквано изменил курса с огромна скорост, която била непосилна за изстребителите. В 13 ч. и 59 минути по Гринуич, пилотът "Х" съобщава, че е засекъл обекта визуално и на екрана на радара. Била дадена заповед за откриване на огън от монтираното на самолета експериментално лазерно оръдие "Тор-2" срещу обекта. Водачът "Х"съобщил, за няколко ослепителни взрива, излизащи от обекта, който започнал да се поклаща, движейки се все още в северна посока. 
В 14,02 часа по Гринуйч било съобщено, че обектът губи височина със скорост 3000 фута в минута / 914 м/мин. /.След това с огромна скорост, извършил маневра под ъгъл 25 градуса и се разбил в пустинната местност с огромна скорост на 80км. северно от границата на ЮАР с Боствана, известна като пустинятаКалахари. Водачът на самолета получил указания да лети над района до откриване на обекта. Екип от офицери, заедно с медицински екип и технически персонал на ВВС, бил оперативно доставен на мястото на катастрофата. 
Находките били следните: 

1. Кратер с диаметър 150 метра и дълбочина - 12 метра. 

2. Сребрист на цвят дискообразен обект, врязан под ъгъл 45 градуса в склона на кратера. 

3. Стопени пясък и скала, поради високата температура. 

4. Интензивен електромагнитен и радиационен фон, причиняващ отказ на оборудването. 

5. Четиричленен жив екипаж. Съществата, били с трудност извадени от обекта . Те говорели на непознат език и лицата им излъчвали ужас. 

Обектът и съществата, по предложение "от вън" били откарани в строго секретна база за по-нататъшни изследвания. Мястото на катастрофата било засипано с пясък и големи камъни, за да бъдат скрити всякакви следи. В медицинския доклад за човекоподобните същества се казва: 
" Призход - неизвестен, с предположение - извънземен. Ръст - 4-4,5 фута / 1,22-1,37 м. / 
Цвят на лицето - сив, кожа гладка, изключително стегната. Коси - пълна липса на каквато и да е окосменост по тялото Глава - голяма, в сравнение с човещките пропорции. 
Череп - издигнат, около главата тъмно сини белези. Лице - силно издадени скули. 
Очи - големи и леко повдигнати към слепоочията. Зеници - не се виждат. 
Нос - състои се само от две ноздри. 
Уста - малък прцеп без устни. ` 
Зъби - мънички, в сравнение с човешките. Уши - няма. 
Шия - много тънка. 
Ръце - дълги и тънки, достигащи до коленете. Бедра- големи и тънки. 
Генетали - отсъствие на външни полови органи. 
Стъпала - састоят се от три пръста. 
Метод за контакт по между им - предполага се телепатичен. 
Забележка: Поради агресивната натура на хуманоидите не се е отдало възможност да им бъдат взети проби от кръвта и тъканите. / Единият хуманоид се нахвърлил върху лекарския екип и наранил с дълбоки драскотини по лицето и гърдите единия от лекарите /..Когато им била предоставена различна храна, те отказали да се хранят. Базата, в която били откарани хуманоидите е "Райт Патерсън" - САЩ, където се държат под стража на "6- ниво"на секретност. 
Във връзка с този и подобни нему инциденти, президентът на Международната организация за изледване на НЛО - ICCUFON, г-н Колман фон Кевицки отправи до всички дипломатически мисии на ООН, включително и до Генералния секретар, т.н. 
"СИН МЕМОРАНДУМ",който се състои от четири досиета: 


Първо - "Синдром на потенциалната опасност от НЛО" 

Второ - "Военни планове по въоръжената отбрана срещу извънземните завоеватели / НЛО/. 

Трето - "Необявената война срещу Галактическите сили" 

Четвърто - "Път към звездна война, или въпрос на оживяване". 

Всички досиета съдържат 350 разсекретени документа, описващи 140 класически случаи, свързани с НЛО. На въпрос, зададен му от журналисти по повод меморандума, фон Кевицки отговаря: 
....." По мое мнение НЛО се явяват посланици на високо развити галактически цивилизации. Контактът и връзката с тях са жизнено необходими на всички нации на нашата планета и това ще стане начало на космическия век на човечеството. По тази причина, аз бих предложил на правителствата на всички страни да осъществят такава програма: 

1. Да се прекрати стрелбата по НЛО. 


2. В кооперация с ООН да бъде поставен проблема за всеобща безопасност, свързан с НЛО - на Международен конгрес, с участието на военните ведомства на всички страни с цел окончателно да бъдат изяснени проблемите с НЛО 


3. С участието на всички нации да бъде създадено Световно упълномощено правителство по космическите работи за търсене на контакт с представителите на Извънземните цивилизации. 


4. Правилно и пълно да се информира населението на Земята за всички случаи на поява на НЛО - Този път представлява и логичното рещение на проблема НЛО 


......" На този Меморандум официален отговор не е даден и до ден днешен. Наистина, щеше да бъде очудващо, ако такъв беше даден! Глобалистите такива подаяния за човечеството никога не биха допуснали. 
В контекста на изключително важните случаи, трябва да бъде споменат и този от септември-октомври 1990 година, когато бе направен опит за "Интервенция на планетата от извънземна група от други измерения. Те разрушили всички генератори за нулево време, монтирани на територията на САЩ Особенно пострадала тогава е Федералната асоциация на Авиацията (ФАА). Доказателството, че това са извънземни от други измерения, дават самите представители на групата от Орион. Те твърдели пред "МJ - 12", че другите извънземни им унищожили собствените спътници, монтирани от самите тях на около земна орбита. Тези спътници играели жизнено важна функция за самите тях. 

ПОДЗЕМНИ БАЗИ, ИЗВЪНЗЕМНИ ТЕХНОЛОГИИ, ОРЪЖИЯ И ОРЪЖЕЙНИ СИСТЕМИ 


Една от най - секретните бази - изпитателен полигон на американското правителство, това е прословутата област "Зона - 51", наричана още "Dreamland" - "Страната на мечтите". Разположена е на 130 километра северно от Лас Вегас, до Военно - въздушната база - "Нелис" и двете разположени в пустинята Невада. До днес само н САЩ са построени около 75 подземни бази. 
Построена през 1954 година и се състои от няколко големи хангара, технически съоръжения и транспортни писти. От всякъде е заобиколена с огради и детектори, улавящи движенията дори на птици, с постоянно патрулиращи постове с джипове, отпращащи всеки нежелан посетител. Най-строго е забранено на граждански самолети да прелитат над базата, забрана която се наказва по най-жисток начин - сваляне на самолета. Охраната на базата се осъществява от охранителна фирма "Уикенхат". 
В "Зона- 51" са разработени всички супер самолети на САЩ, като се започне от "Логхийд Ю-2"и "Логхийд "SR-71" и се премине през "F - 117" и "B - 1B", разработени по проекта " Стелт," до космическия самолет "СХ - 300", разработен по свръх секретния проект "Аврора". 
По непотвърдени данни, самолетите, разработвани по този проект имали различна форма. Твърди се, че самолет с трапецовидна форма е направил първите си пробни полети през есента на 1989 година, когато цяла Западна Европа изтръпна от нальотите на обявения тогава като НЛО - "Белгийският триъгълник.". Този кораб слизал твърде ниско и летял безшумно над магистрали в Англия и някои скандинавски страни, нещо твърде необичаино като поведение на НЛО от извънземен произход, защото според сведения, дадени от полицаи, "триъгълникът" имал черен цвят и развъртал огромен жироскопичен прожектор от дъното си. Както безшумно бързо се появявал, така и изчезвал, без да оставя никакви следи след себе си. 
Много е важно да се знае, че всички тези разработки в "Зона 51" служат за прикритие на съвсем други проекти като например проекта "Феникс", който се явява реалното продължение на "Монтокския експеримент". Съгласно разкази на хора, работели в базата, там - на специални полигони се запускат огромни космически апарти с антигравитационни двигатели, с размери от порядъка на 1200 метра дължина. От там са запускани и кораби до Луната и приемани обратно. 
В зоната се експериментират и най-невероятни технологии за управляване на съзнанието, както и за пътешествие в различните измерения на Пространство - времевия континиум / ПВК /, нещо което е напълно възможно, според съвременните научно-теоритични разработки на различни водещи учени. Според Роберт Лазар, който работел в базата през 1988-89 година, там се правят експерименти за пробиви напред и назад във времето, благодарение на специална установка, с електроди, захранвани със свръхвисоко напрежение от порядъка на тера волти. Устройството е наричано "креслото"и имало невероятни възможности - служело като усилвател на проявите на съзнанието. То било подарък от Грейовете и с него работели специално обучени в психическо отношение, хора, които да могат да генерират различни мислеформи, материализирани веднага от креслото. чрез свръхмощното поле, създавано от електродите. По късно операторите се усетили, че могат да се изстрелват напред и назад във времето. За тези операции отначало били използвани наемници. като хронопортацийте били извършвани в различни точки напред и назад по вектора на времето. Картините,които се отваряли като събития в бъдещето били потресаващи.Най- фрапиращ е моментът 2012 година, т.е. съвсем близкото бъдеще, когато пред изстреляните се изпречвала плътна стена, която те не могли да пробият, но по този въпрос ще следва по подробна информация, напред в изложението на този документален материал. 
Изключително важна е и Зона "S4", разположена южно от "Зона - 51". В тази зона работят пришълците от бинарната система "Дзета Сети" с извънземните от групата на Рептилиите. Базата има 16 подземни етажа. Наред с всички екзотични технологии, свързани с разработките на кораби за космически пътешествия, там се работи главно по три проекта: 
Проект "Галилей" - свързан с разработването на антигравитационни двигатели. Проект "Помощник" - свързан с разработването на лъчево оръжие, при което за източник на енергия се използват неутрони, насочвани от специални гравитационни лещи. Проект "Огледало" - свързан с пробивите в пространство-времето. 
По данни на Роберт Лазар, в базата се намират 9 летящи диска, принадлежащи към невадския полигон. Експерименталните полети с тези дискове се извършват и с американски пилоти. Дисковете са разположени в специални хангари. Лазар твърди, че те се запускат като се използва индивидуалния биоенергиен код на астронавта. След като корабът бъде запуснат, той заедно с пилота, представляват едно цяло и пилота може да го управлява чрез собствената си мисловна дейност. Корабите не са произведени на Земята, а са докарани от Рептилиите от тяхната планетна система. Лазар твърди, че по един от дисковете е стреляно със специална оръдейна установка, защото имал голяма дупка, пробита в горната му част. 
В зоната има и специална зала, в която на огромен пластичен екран се вижда не малка част от Близкия космос. Корабите, които навлизат в пространственото поле на планетата Земя, се прихващат с система маяци и се насочват за кацане на площадката пред един от хангарите на зоната. След това чрез перфектно организирана транспортна система се прибират в хангара.Твърди се, че маяците представляват свръх мощни лазери, които пробиват Космоса до хиляди километри.В зоната господства пълен контрол над всичко, следи се всяко движение и всякаква комуникация. 
Друга изключително важна подземна база, наричана "Мравуняка" е разположена в долината "Розамонд" в Калифорния. Там е разположен таен обект на фирмата "Нортроп", състоящ се от множество подземни етажи. В зоната на тази база ежедневно се наблюдават полети на всевъзможни НЛО, а така също и на загадъчни черни вертолети, без обозначителни знаци. 
Тази огромна подземна база има подземни хангари, в които са разположени подземните лаборатории. Нивото под лабораториите представлява цял град с постройки и улици, по които човек може да се движи спокойно с автомобил. Цялата база може да бъде премината с автомобил по тунели, които излизат чак до военно въздушната база в Джордж. 
В "Мравуняка" се провеждат всякакви експерименти с хора и както бе споменато експериментите се провеждат изцяло от Грейовете. 
Според данни от отвличани хора, експериментите са провеждани с особенна жестокост и включват всякаква оперативна интервенция за ползване на органи. 
Другата подземна база, намираща се недалеч от градчето Дюлс, щат Ню Мексико представлява генетичната лаборатория на Грейовете. 
Тази подземна база има седем нива и в нея по потвърдени от сериозни източници данни работят около 18 000 грея и около 10 000 земни специалисти и учени. Първо ниво на базата се заема от Службата за безопасност и комуникация. Второ ниво - представлява помещения за хората от Земята. Трето ниво - на него е разположено управлението и лабораториите. Четвърто ниво - тук се провеждат експериментите по контрол над разума. Пето ниво - тук се помещават грейовете. Шесто ниво - на това ниво се провеждат генетичните експерименти. Седмо ниво - представлява хладилна камера. Според потерпевши - на шесто ниво се провеждат широкомащабни експерименти по изменение на генетичния код на човека, така че той да може да работи при опасни условия. Тази технология е доведена до такова съвършенство, че скоро човечеството има опасност да бъде постепенно измествано от новото общество на биороботите. Зад тези експерименти стои Агентството по перспективни отбранителни изследователски проекти / Defense Advanced Reaserch Projects / на САЩ. 
Тук се провеждат и експериментите по оживяването на т.н. транспондери - микропредаватели, монтиращи се в човешкия мозък. 
Такъв транспондер е бил монтиран в мозъка на Улф Палме, предполага се с негово съгласие "за осъществяване на защита", ясно е за какъв вид защита е ставало на въпрос. Едни от най-ужасяващите факти, изнесени от хора, успEли да се отърват от там, се отнасят до това, че там са произведени същества като човековлечуги, хора с крила и нокти вместо ръце, хора - прилепи, хора-риби и т.н. всичко това получено в резултат на потресаващи експерименти по смесване на различни видове гени. На седмо ниво се пазят и ембрионите на смесената раса - между хората и грейовете. Хибрид, който трябва да онаследи Земята. 
Цялата тази информация е дадена от агент Хамилтън - един от охраната на базата. Според него пришълците се хранели с кръв от млекопитаещи - предимно крави, ето защо толкова много унищожен едър рогат добитък е намерен безразборно разхвърлян по пасбищата на десетки ферми в САЩ, особено в райони, близки до базата. 
Както беше споменато и по-горе, подземни бази има не само в Съединените Щати. Другата държава, в която е построен цял подземен комплекс, финансиран от САЩ се намира в Пайн-Гъб, не далеч от Алис Спрингс - Авсралия. Там също работят смесени екипи - извънземни и земни специалисти, но информацията за тази база е доста оскъдна, знае се само, че там се работи по мозъчната активност на човека. Провеждат се експерименти за предизвикване на паралич на съзнанието, управление на сънищата, записване и кражба на мисли. Всички тези операции са правени по проекти като "Сканиране на сънищата", "Проявител на съзнанието" и т.н. 

ПРОЕКТИТЕ 

Практически почти всички проекти, свързани с всички строго секретни разработки водят началото си от 1947 година и както бе посочено по-горе, първите пряко свързани с феномена НЛО проекти са стартирани от Пентагона и ЦРУ. Това са проектите "Знак", "Гняв", "Робертсон" и "Синя Книга". Другите проекти като "Аквариус", "Сигма", "Алтернатива", "Феникс", "Проект Монток", "Проект МК - Ултра", "Синя Птица" и т.н, са стартирани и се ръководят пряко от тайните общества и "МJ 12" 
Проект - експеримент "Филаделфия", официално известен като Проект "Дъга" Експериментът е проведен през м. август 1943 година, от ВМС на САЩ във Филаделфия, въз основа на теоретичните разработки на Никола Тесла и Алблерт Айнщайн . Целта на експеримента е била малък кораб да стане невидим за радарите и да измине за съвсем кратко време разстоянието от Филаделфия до военно морската база в Норфолк. Според данни на астрофизика Морис Джесън, най-щателно изследвал мистерията около експеримента, моряците от екипажа са станали жертва на ужасяващи вторични ефекти. Някои от тях умрели други полудели. Имало такива, които са се изпарили по ужасен начин - телата им бавно изгорели. В някои от случаите, това е ставало дълго, след като опитът е проведен. Разследването на д-р Джексън показва, че през 1943 година, военните наистина са провели този опит като мястото на действието е било строго контролирано от тях. Още от началото на включването на мощно електромагнитното поле, корабът "Елдридж", заедно с екипажа, с които се провеждал експериментът бил обгърнат от зелено сияние и той започнал да изчезва на части, докато изчезнал целия за няколко минути. Този спектакъл бил наблюдаван от някой си Каръл Ан, който бил на борда на товарен кораб, екскортиращ кораба "Елдридж". Според някои слухове корабът се появил за кратко време, подобно на призрак, близо до Норфолк - на 400 км. в южна посока. 
Според друга информация, когато корабът се появил отново, но изглеждал потресаващо ужасно, защото бил "окичен" с човешки части, дифузирали с металните части на кораба като някои членове на екипажа липсвали. Твърди се, че за ръководител на експеримента бил утвърден самият Никола Тесла, който бил личен приятел на президента Франклин Рузвелт, но поради възникнал конфликт между двамата, относно това, че Тесла настоявал експеримента да се проведе без екипажа, докато Рузвелт бил непреклонен. Тесла е освободен като ръководител на този експеримент, а девет месеца по-късно е намерен мъртъв при "загадъчни обстоятелства" в хотелската си стая в Ню Йорк. 
За ръководител на проекта е назначен заместника на Тесла д-р Джон Вон Нюман, който поел поста на 20 юли 1943 г. Според друга информация целта на проекта не била постигната, защото експериментът се провалил в крайната фаза, поради възникнали вторични ефекти. 
Друга, изключително важна и направо невероятна ситуация, съпътствала експеримента е случаят с двама от членовете на екипажа, които скочили извън борда на кораба, когато започнали да се проявяват ефектите. Това били братята Дънкан и Едуард Камерон, които искали да доплуват до брега за да се спасят. И те действително се оказали на сушата, но не във Филаделфия, а в Лонг-Айлънд и не в същото време, а във 1983 година. Те изплували на брега, когато се провеждал същия експеримент, но да повторим - през 1983 година. Да, тогава наистина се провеждал същият експеримент - неговото продължение, но под кодово наименование "Монтоукският експеримент" като втора фаза на "Филаделфийския експеримент". 
"Монтоукският експеримент" се провежда на 12 август 1983 година, точно 40 години след първия старт, защото магнитното поле на Земята има свой цикли, с пикове през 20 години. 
Цикли, чиято сила се използва за да се проведе успешно експеримента, защото само по време на действието им може да се навлезне в хиперпространството и да се отворят коридори в него. 
Твърди се още, че в резултат на експериментете е пробита огромна дупка в континуума "Пространство - Време", през която навлизат безпрепятствено извънземни посетители от различните измерения на ПВК. Точно тази фаза на експеримента, проведен през 1943 година, не могли да предвидят ръководителите на "Експеримента Филаделфия". По-късно Грейовете признават, че се възползвали точно от този "тунел" за да проникнат в нашите измерения. 
Това наистина е потресаваща информация! 


Из книгата на Стамен Стаменов: Събуди се Човечество

Няма коментари:

Публикуване на коментар