четвъртък, 1 ноември 2018 г.

НЕВИДИМАТА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ! ПСИ - ОРЪЖИЕТО - ЧАСТ ПЪРВА




Все повече разумни хора осъзнават, че срещу българите се осъществява геноцид. ”Господарите на света”, както ги наричат, са планирали пълното унищожение на българския етнос. Тази истина не може повече да остане скрита, все повече подробности стават известни. Когато през 1998 година писах за геноцида, ме арестуваха и ми заведоха следствено дело с обвинение в проповядване на “антидемократична идеология”. Тогава адвокат ми беше професорът по право Янко Янков. Ето какво казва Янков днес, девет години по-късно: “От 16 март до 18 май 2007 година съм регистрирал в канцеларията на Главния прокурор на България девет прецизно обосновани искания за разследване на престъплението геноцид, извършвано от българските посткомунистически правителства против българските граждани. В рамките на сравнително обширни писмени текстове и позовавайки се върху конкретно посочени факти и мнения на видни български експерти съм обосновал тезата, че всички български посткомунистически правителства са извършвали организирано и системно провеждане на практика на държавен тероризъм, евгеника, социално-икономически и пенсионен геноцид, социално-медицински и медикаментозен геноцид, образователен геноцид, извънсъдебни убийства и други форми на геноцидно насилие и изтребление на гражданите на България.
Да, срещу нас, българите се осъществява геноцид и наш дълг е да се опълчим срещу геноцида. Да съхраним народа си, за да премине той през вековете. Сега обаче искам да говоря не за икономиката, не за беззаконието, не за золумите на управниците, а за невидимите измерения на страшната война. За използването на свръхтайните модерни технологии. За психотронната атака срещу България. Имайте предвид, че колкото сме по-невежи, толкова по-лесно ни управляват. Толкова по-лесно ни мачкат. И колкото повече знаем, толкова по-трудно им е да си играят с нас и със съдбите ни. През 2004 година получих писмо, съдържащо следните думи: “Какви са войните, които се водят? И с какви оръжия? Попадам на множество едни и същи симптоми в много хора, като повечето от тях нямат нищо общо един с друг.
Веднага ще изпреваря търсещите доказателства скептици като им отговоря с думите на Юрий Воробьовский: “Вие ми докажете, че при състоянието на сегашните технологии такова оръжие не съществува”. За реалността на психотронното оръжие говорят и приетите в САЩ и Канада закони. В случай, че бъде доказана психотронна намеса, американското законодателство предвижда до милион и половина долара компенсации, а канадското – до 700 хиляди. Подобни закони, за които ще говорим по-долу, бяха гласувани и в Русия. Ние обаче си живеем в блажено невежество, затова над нас могат да извършват всякакви безплатни експерименти.
Какво е психотронно оръжие? На първо място нека не бъркаме психотрониката с психотропните средства. Психотропните средства са химия; психотронните – техника. Психотронното оръжие не е монопол на торсиониката и микролептониката.
Психотронно оръжие е всяка система за негативно въздействие върху организма, посредством електрически и електронни устройства... Някои автори, предимно от средите на руските военни специалисти използват също израза “енергийни удари”.
Психотронните атаки често биват съчетавани с класическа психология и по-рядко с древни окултни техники. Към окултните техники следва да прибавим познатата ни хипноза. Нерядко в действие влизат и психотропните вещества. Сега вече недоразумения не би трябвало да има.
През 1991 година руският академик, българин по произход Тодор Дичев писа, че е планирано до 2020 година да останат не повече от два и половина милиона българи, като постепенно етническите българи ще бъдат измествани от малцинствата. При мен има едно такова негово интервю в оригинал. Човекът го бе донесъл в редакцията на вестник “Християндемокрация”, обаче дежурният цензор го хвърли в коша веднага след като Дичев си тръгна. Хубаво, ама аз го взех от коша веднага след като дежурният излезе за малко и си го прибрах. Макар в доста осакатен вариант интервюто бе пуснато в други вестници. Основните твърдения се повтаряха. Война в България не се предвижда. Срещу нас главното оръжие ще бъде психотронното. Убийствата ще бъдат поединични, а не масови. Всичко трябва да се извършва незабелязано, докато не остане никаква възможност за съпротива Ние, българите ще измираме, а небългарите ще се множат за наша сметка. И така – докато цялата българска земя премине в чужди ръце. Демокрадците побързаха да обявят Дичев за луд. Днес същото твърдение вече изобщо не звучи налудничаво. Дичев също така твърдеше, че основната атака се осъществява предимно чрез американското посолство в София, на което за целта са му нужни нови помещения, годни да поберат съответната техника. Е, новото американско посолство е вече факт. Бомбите и “летящите крепости” от Втората световна война бяха заменени с апаратура за биоелектронно въздействие. Стационарна и подвижна. Резултатът е пред очите ни. Разрушена държава и измиращ народ. И все по -нарастващи агресивност, отчуждение, взаимно недоверие. Усилено се работи за разединението на българите и за обединението на не българските, даже на анти българските елементи в обществото. Малко уточнение. Онова, за което не говори Дичев, е че същите техники се използват даже в по-голяма степен не само от американските, но и от руските служби. И отново срещу България. Съвпаденията са твърде подозрителни, за да ги пренебрегнем.



Сега да видим дали твърденията за съществуването на психотронни системи имат научна основа. Из статия на Владимир Сажин, гр. Ижевск, Руска Федерация: “Технологиите позволяват (с помощта на различно информационно въздействие, или чрез храната и лекарствата) неконтролируемо да се внедряват в организма и психиката на хората дистанционно управляеми системи, програмирани да бъдат задействани в нужното време, или сработващи при подаването на управляващ сигнал. По последни данни, от компетентните служби са разработени методи за пряко предаване на управляващи човешката психика сигнали чрез предаването на пари, чрез телевизията и даже по телефона. Какво пък? Човекът е не само “частица”, но и “вълна”. /…/ В днешно време се разработват и се възстановяват много не традиционни методики за управление не само на масите, но и на управляващия елит.” Човекът не е мъртва материя. Човекът освен физическа материя, е и енергия. Енергийно машинно въздействие върху живата човешка енергия. Очевидно е, логично е. Също както близнакът на психотрониката – психотропните вещества въздействат върху химическите процеси в организма. Онова, което никой не ви казва, е че и обратното е в сила. Също както срещу отровите има противоотрови, така и срещу пси-енергиите могат да бъдат приложени с пълен успех други енергии. И тези защитни енергии се съдържат в самите нас.
Нека ви кажа кое според мен е най - могъщото оръжие, на което противодействие още не е измислено. На какво се крепи цивилизацията? Коя е нейната първична основа?
Коя е онази съставка, без която даден животински вид не може да се развие до ниво на цивилизованост? Разумната мисъл, идеята. Способността на човека да ражда творчески мисли. Именно тя е невидимата сила, чрез която разумният вид налага себе си над останалите видове, населяващи планетата.
Веднъж разговаряхме с инженера на тази тема и той изобщо не беше съгласен с мен. Икономика, военна сила, финанси и какво ли не, само да не е идеята. Идеята е нещо безплътно, неосезаемо, почти мистично, а инженера е реален  човек. Земен. Прагматик до мозъка на костите си. Той иска да усети реални неща. Които окото да види и ръката да пипне. Можеш милион идеи да имаш, щом нямаш пет пари в джоба си, значи нищо не струваш. Мина време. инженера ме срещна и замислено каза: - Знаеш ли, ти се оказа прав. Идеята е най-могъщото и най-основно нещо на този свят. Само че помислил ли си как идеята навлиза в света ни? Как тя се превръща в реалност, как се облича в плът? Аз ще ти кажа – с помощта на думите. Значи най - могъщото реално нещо на този свят е човешкият език. Думите не са желязо, но именно те карат хората да посягат към желязото и да натискат копчетата. Нещо повече, езикът е онова оръжие, на което враговете ни най-много разчитат. И най -много се дразнят, ако някой неупълномощен започне да разсъждава над тази тема – допълних.


(следва)

Елтимир

2 коментара:

  1. Съгласна съм с твоя коментар.Наистина сме бомбардирани отвсякъде,психотронно оръжиие,вижда се ясно в обществения живот, с последните истерии и манипулации по улиците,да имаш мрачни и отчаяни мисли.Разбира се има и други източници, като низши демонични енергии,извънземни,Сиви и Дракони, които също ползват тези технологии Антидота е:Силна вяра в Бог,медитация,йога.....

    ОтговорИзтриване
  2. Напълно сте прав и Вие и Алекс.От години ни облъчват,хората го усещат но не могат да осъзнаят причината.Но времето на този геноцид свършва.От преди 100 г.тук при нас са слез нали преродени адепти ,но вече са от плът и кръв ,сред нас за да ни помагат и да се борят с тъмните сили ,Богомилите също са сред нас за да изпълнят мисията си докрай.Идва СВЕТЛИНА.СВЕТЪТ ТРЪГНА ВЪВ ВЕРНАТА ПОСОКА И ТРЪМП ГО ДОКАЗА.СЛЕД 21 12.20 ВЛИЗАМЕ ВЪВ ВОДОЛЕЯ И ДО 2030Г.ЩЕ ГРАДИМ ,,РАЯ"ЗА КОЙТО ВСИЧКИ МЕЧТАЕМ!
    НАВЯРНО ВИ ЗВУЧИ НАИВНО,НО АЗ ТАКА ГО ЧУВСТВАМ.МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ ОТ АЛЕКС ЗА БЪРЗАТА СИ И НЕОБМИСЛЕНА РЕАКЦИЯ ЗА ИМЕНАТА НА ЕДНИ ВЕЛИКИ ЗА МЕН ХОРА,С НЯКОИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ РАЗБИРАСЕ.

    ОтговорИзтриване