неделя, 17 април 2011 г.

ЗОНА 51 - ДЪЛБОКО ПОД ЗЕМЯТА И БАЗАТА В ДУЛСИ



Една от най-големите загадки, свързани с евентуалното присъствие на извънземните на Земята, е така наречената "Зона 51" в Невада. По-долу ще видите показанията на полковник Били Фей Уудуард от американските ВВС... 

Пристигане и Въвеждане

Работих в Зона 51 в Невада от 28 януари 1971 до 1982г. През тези години посетих шест пъти кухата вътрешност на Земята, която е на 800 мили под повърхността й. При пристигането в Зона 51 бях информиран за съществуването на тунели под базата. Скоро след това срещнах няколко извънземни оператора на подземни совалки, които бяха високи от 4 до 4,5 метра. Тунелите, които прекосяват вътрешността на Земята, са били построени от цивилизация, съществувала тук много, много отдавна. 
Веднага след постъпването ми на работа в Зона 51, се запознах с работата на съоръженията. Казаха ми, че първите 15 нива под земята са били направени от хора, а нива 16-27 са прокопани много по-рано. Никой от земните хора не е участвал в тяхното изграждане. Ние само помагаме в обслужването им. 
Моят баща служеше в базата в Розуел. Заради това помоли да бъда назначен заедно с него в Пентагона. Там ми казаха, че "имаме нов гарнизон, който е в Зона 51, Невада". Обикновено го наричаха S-4. 
Когато постъпих в Пентагона, бях лейтенант. След това ме повишиха в старши лейтенант и най-изненадващо, само три седмици по късно, ме направиха ... полковник, като ми казаха, че "трябва да имате поне чин полковник, за да ви изпратим в секретната Зона 51". 
В обекта има поне 150 000 души персонал, от които 85 на сто са военни, а 15 на сто - цивилни. След пристигането ми ме закараха в подземните съоръжения и през следващите 11,5 години не видях дневна светлина. 


Тунелите и Совалките 

Стените на тунелите са изключително гладки. Все едно, че са прокарали стъклена епруветка в топка глина. Толкова гладки са стените. Стените на залите пък са покрити с нещо като мрамор, но всъщност това са някакви метални непробиваеми субстанции. Повърхността им не може да бъде пробита даже с диамантена сонда или лазер. 
Тунелите са достатъчно широки, за да могат в тях да се разминават две совалки по 5 метра. Тръгвайки от Зона 51, едни совалки се насочват към Тихия Океан (на 350 мили западно от Монтерей, където под водата има пирамида), а други - към базата под планината Чайен. 
Дължината на големите совалки е около 400 метра. Живеещите под земята ги използват за превозване на голям брой същества, хора и каквото и да било, за много кратко време. Малките совалки са дълги около 20 метра. С тях обикновено се движех и аз. Скоростта на совалките е по-голяма от скоростта на звука. Те стигат от Зона 51 до вътрешността на земята за по-малко от 10 минути - 5-6 минути и вече сме там. Материалите, от които са направени совалките са от същата субстанция, от която беше обвивката на намерените извънземни кораби в района на Розуел. Совалките се движат чрез електромагнитна сила, използвайки магнитни полета. Операторите на совалките, както споменах, са високи по 4 - 4,5 метра и на външен вид изглеждат като хората, но са много по-развити и комуникират чрез телепатия. Тяхното мнение за човечеството е изпълнено с тревога, тъй като разбират в колко погрешна насока се развиваме. 
Във вътрешната земя има седем цивилизации, управлявани според принципите на хармонията. Техните знания в областта на медицината са феноменални. Според моя водач Зора, който беше на възраст поне 150 000 години, много от хората са с произход от "вътрешната земя". 
Има седем равнища на разделение, като съществата и оборудването биват допускани според тяхното ниво. Входовете към нивото действат като портали за влизане или излизане към кухата вътрешност на Земята. 
Има повече от един Бермудски триъгълник до Флорида. Единият е до езерото Ери, другия до бреговете на Мексико и Япония. Те са наричани "тихи зони". Тези врати дават възможност на съществата от вътрешността да излизат и влизат обратно в Земята. Според тях, всички планети са кухи. 
За да се определи къде се намира входа към "вътрешната земя" се нуждаете само от компас. Той се върти така, като че стоите на Северния полюс, именно над входа на тунелите към "вътрешната земя". 

от: в-к Строго Секретно www.strogosekretno.com




Базата в Дулси 




Следващият материал идва от хора, които знаят, че подземната база Дулси съществува. Това са хора, които са работили в лабораториите; отвлечени, които са закарани до базата; хора, които са участвали в построяването; разузнавателният персонал (НАС, ЦРУ, ФБР и т.н.) и специалисти по НЛО. Разположена на почти 2 мили под Арчулета Меса ъв Джикарилла Апачи - индианският резерват близо до Дулси, Ню Мексико, се намира инсталация засекретена с толкова високо ниво на секретност, че съществуването й е най-слабо познато в света. Тук се намира първата на Земята обща американска правителствена/извънземна биогенетична лаборатория. 
Други такива има в Колорадо, Невада и Аризона. Многоетажната лаборатория е с най-малко седем подземни етажа, и с централа, която се контролира от охраната на базата. Нивото й на сигурност изисква достъп до различни надземни отдели, които по-нататък водят до подземията на базата. Има над 3000 видео камери, които следят всичко живо около и в комплекса и особено специално засекретените места (входовете и изходите). 


Сивите 

Повечето от извънземните живеят на 5-и, 6-и, и 7-мия от подземните етажи. Извънземните, които контролират главната част от комплекса, са Сивите, непочтена раса, сега смятана за враг на Новия Световен Ред. През 50-те, Сивите започват да отвличат голям брой хора за експерименти. През 60-те, бройката се увеличила, а те нехаели. През 70-те, техните истински намерения станали много ясни, но специалната група на правителството все още продължавала да ги прикрива. През 80-те, правителството осъзнало, че няма защита срещу Сивите. Така че, било наредено програмите да се приготвят за даване на гласност, и за установяване на контакт с нечовешки, извънземни същества. Може би е бил възможен съюз с Влечугоподобните, като раса враждебно настроена към Сивите, и понеже техните отношения били обтегнати. Единствените познати като противник на Сивите били Влечугоподобните. 
Мъж наречен Томас К., твърди, че в базата има разположени над 18 000 Сиви. Той разказва как негов колега се озовал лице в лице със 6 фута висок Влечугоподобен, който се материализирал в неговата къща и проявил голям интерес към изследователските карти на Ню Мексико и Колорадо, които висели на стената. Картите били пълни с цветни карфици и маркери за означение на местата, където са намирани осакатени животни от НЛО-та, големи пещери, места на голяма активност на НЛО-та, области на отвличания, древни руини и предполагаеми подземни бази на извънземни. Някои части на правителството искали обществеността да бъде предупредена какво става. Други части ("Сътрудниците") искали да продължат да правят това, което изисквали сделките. 


Клониране на хора (от хора) за Роби-Хибриди 

Секретното правителство клонира хора по процес усъвършенстван в най-голямата и най-развитата в света научно-изследователска био-генетична лаборатория в Лос Аламос. Елитът на човечеството сега притежава своя собствена раса от роби. Както Сивите, американското правителство секретно оплождат жени, след това преместват три месечния плод-хибрид, преди ускоряването на техния растеж в лабораториите. След това се внедрява биогенетичната програма за (ДНК-манипулация) - те се имплантират и контролират от разстояние, чрез радио честотни емисии. На много хора им се имплантират мозъчни чип-импланти. Те действат като телепатични комуникационни канали и телеметрични мозъчно-манипулирани устройства. Тази мрежа е започната и развита от DARPA (Изследователска агенция за съвременни отбранителни проекти). Две от процедурите били: Радио-Хипнотичен Интер- церебрален Контрол и Електронно Изтриване на Паметта. Те развили също така и ELF и EM вълново размножаване - устройство, което засяга нервната система и може да причини гадене, умора, раздразнителност и дори смърт. Това изследване на биодинамичните връзки в организмите родило технология, която можела да променя генетичната структура и да се използва за лекуване. 


Открити и засекретени изследвания 

Американският секретар по енергиите Джон Херингтън обявил "Лоурънс бъркли лабрутори" и "Лос Аламос нешънъл лабрутори" в Ню Мексико за дом на новоразвити генетични центрове като част от проект, целящ да дешифрира човешкия геном . Геномът съдържа генетично закодирани инструкции, които ръководят трансформацията на всяка отделна клетка, оплождането на яйцето в даден биологичен организъм. "Проектът за човешкия геном може би е най- директният удар върху човечеството от всички научни инициативи до сега", каза Дейвид Шърли, Директор на лабораторията Бъркли. Това изследване се провежда тайно от години в био-лабораториите на Дулси. 
Ниво 6 често се определя от работещите там като "Залата на Кошмарите". Там са генетичните лаборатории в Дулси. Съобщенията от работниците, които са виждали странни експерименти, са следните: 
"Аз видях хора с много крака, които изглеждаха като наполовина хора-наполовина октоподи. Също така и гущероподобни хора, и "меки?" същества, които приличат на хора и плачат като бебета, и подражават на човешките думи, също така и огромни на ръст кръстоски между гущери и хора, затворени в клетки. Има риби, тюлени, птици и мишки, които едва ли могат да се причислят към своите видове. Има няколко клетки (и цистерни) за хуманоиди с крила - гротескни прилепоподобни същества около 3,5 до 7 фута високи. На ниво 7 е по-лошо - има хиляди редици от хора и хибриди на хора, поставени в студени складове. Тук са и складовете за ембриони, цистерните за хуманоиди, в различни стадии на развитие. Често се сблъсквах с хора в клетки, обикновено упоени или дрогирани, но понякога плачеха и молеха за помощ. На нас ни беше казано, че са безнадеждно луди, и че върху тях се тестват високо- рискови лекарства за лекуване на лудостта. Наредено ни беше никога да не се опитваме да говорим с тях. В началото ние вярвахме на тази история. Накрая, през 1978, малка група от работници разкри истината. Започна т.нар Конфликт в Дулси (за този конфликт се споменава и от небезизвестният Фил Шнайдер, който, след като разкри тази и много други истини, бе убит от шефовете си). 
Когато вече стана очевидна истината, че хората долу се произвеждат от отвлечени жени, оплодени против желанието им, се формира секретната група за съпротива. След време те бяха убити или "умрели при мистериозни обстоятелства". Както беше казано преди, в базата има над 18,000 извънземни. В края на 1979, имаше конфликт между хората и Сивите, като мнозинството от човешки учени и военен персонал бяха убити. Базата беше затворена за малко, но понастоящем е активна. Отвличанията на хора и животни намаляха през 1980, когато лабораториите "Ливърмоор Бъркли" започнаха да произвеждат изкуствена кръв за Дулси. 
Уилям Купър заявява: "При сблъсъка загинаха 66 от нашите хора, от Националната група Recon, ДЕЛТА групата, които са отговорни за всички извънземни проекти. ДЕЛТА групата имаше значки с черен триъгълник на червен фон. Делта е четвъртата буква от гръцката азбука. Тя има формата на триъгълник, и фигурира явно в Масонските знаци. Всяка база си има свой собствен символ. Базата в Дулси има символ, който представлява триъгълник с гръцката буква "Тау" (Т) вътре; като символът е обърнат наопаки. Така че триъгълникът сочи надолу. Отличителните белези "триъгълник и 3 странични линии" били видени на "Летяща (транспортна) чиния". Други символи маркират местата за кацане и извънземната флотилия. 


Вътре в комплекса Дулси 

Офицерите по сигурността се обличат с памучни работни комбинезони, които носят символа на Дулси на предната част отгоре и вляво. Стандартното оръжие в Дулси е "Flash Gun", който е еднакво добър срещу хора и извънземни. Идентификационната карта (използвана на вратите и асансьорите), също има символа на Дулси над снимката. "Правителствените хончос" използват карти с Големия печат на САЩ, с думите Нов Световен Ред. След втория подземен етаж, всеки се съблича чисто гол и се претегля, и след това му се дава униформа. На посетителите им се дава мътно-бяла униформа. Пред всички от снабдените с датчици зони има везни, които се намират под входовете. Картата на човека трябва да съответства на неговите теглото и код, или вратата няма да се отвори. Всяко несъответствие в теглото (всяка промяна над 3 паунда) ще алармира охраната. На никого не е позволено да задържи в себе си нещо в обсега на, или извън обсега на заредените с датчици зони. Всички доставки или записи се слагат на охранявана конвейерна система. В комплекса преобладава извънземният знаков език. По време на построяването на комплекса, извънземните помагали в областта на дизайна и строителните материали. Работниците не разбирали много от нещата, които монтирали, докато устройството не заработело. Например, асансьорите нямат кабели. Те се контролират по магнитен път. Магнитната система е в стените. Няма ги стандартните електрически системи. Всичко се контролира от пилотни магнитни устройства. Това важи и за магнитно индуцираното (фосфорециращо) осветление. Има и крушки за осветление, поставени "нерегулярно". Всичко съществуващо е магнитно контролирано. Има надписи, че "Ако поставите голям магнит пред входа, той ще причини незабавно прекъсване на системите. Те ще трябва да дойдат и да ги поправят. Експериментите за мозъчен контрол в Дулси включват: проучване на импланти за мозъчен контрол, Био-Пси единици, ELF устройства влияещи върху настроението, съня и контрола на сърдечния ритъм. DARPA използва тези технологии за да манипулира хората. Те основават проектите, поставят приоритетите, контролират усилията и насочват многото участници в тези начинания. Сродни проекти се изучават в базата "Сандия" от Групата на Джейсън, в която членуват 55 учени. Те са тайно впрегнати в тъмната страна на технологията и в скривана от обществото лечебна технология. 

Други проекти, провеждани в Груум Лейк, в Невада, известна още като Зона 51 са: ELMINT Електро-Магнитен Разум, Code Empire, Code Eva, Program HIS (Система за Хибриден Интелект), BW/CW, IRIS (Infrared Intruder System), BI-PASS, REP-TILES. Изследванията на 4-то ниво включват изучаване на човешката аура, разбира се и всички аспекти на сънищата, хипнозата и телепатията. Те знаят как да контролират биоплазменото тяло на хората. Те могат да намаляват честотата на ударите на сърцето с причиняващи дълбок сън делта вълни, да причинят статичен шок, и след това да те ре-програмират чрез компютър свързан с нервната ти система. Могат да въвеждат данни и програмират реакции в мозъка ти (имплантиране на информация - "Библиотеката за [имплантиране на] Мечти"). 
Ние навлизаме в ерата на технологизирането на психичните сили. Развитието на техниките, усилващи комуникациите човек/машина, нанотехнологиите, био- технологични микро-машини, Пси-войната, E.D.O.M. (Електронно изтриване на паметта), R.H.I.C. (Радио хипнотичен интер-церебрален контрол) и най-различни форми на контрол (химични агенти, ултра-вълни, и други форми на ЕМ радиация). 

Defence Агенция за Advanced Research Project Agency Flash 

6 коментара:

  1. Vie ste veliki na men mi dai samo takiva neshta da cheta i vremeto mi minava mnogo burzo samo deto az tezi neshta gi vqrvam che sa istina mnogo otdavna si imam 1 na um no dali shte sum jiva ta da vidime istinata tq e nqkude tam iz zonite :)

    ОтговорИзтриване
  2. v zona 51 ima mnogo ne6ta koito nikoga nqma da razberem

    ОтговорИзтриване
  3. Ima takava zona rano ili kasno horata shte nauchat napulno za neq i v neq nishto ne ostava skrito vsqka taina ima krai !

    ОтговорИзтриване