петък, 28 септември 2012 г.

ОМЕГА ФАЙЛОВЕТЕ - НАЧАЛОТО



 Началото

   Ако, както преди време Дж. Алън Хайнек твърдеше, че над 1 от 40 души е бил отвлечен и “обработен” от “извънземното/секретно правителство” - или 1 от 10 според по-късните източници - тогава вие сигурно би трябвало да познавате някой, който е бил отвлечен. Тази информация е за тях. За тези, които не са “отвлечени от НЛО”, информацията в този файл е въпреки това жизненоважна и приложима и може някой ден да ви спаси живота!!! Ако вярвате, че информацията за “Извънземните” е само за тези, които са изгубили всички допирни точки с реалността, тогава моля приемете тази информация от документа, която можете да приемете и подминете останалото, най-малкото засега. Вашето бъдеще може би зависи от това. Както казах тази информация може да спаси вашия живот. Този файл съдържа най-заплетените и съществени детайли на глобалната конспирация, която изглежда е дълбоко внедрена в едно извънземно-военно-индустриално сътрудничество, което има за цел да постави под свой контрол всички хора на този свят, които обичат свободата, чрез осъществяването на глобално правителство, което най-общо ни се представя като “Нов Световен Ред”. Ние “запретваме ръкави” и слагаме всичко на масата що се отнася до Новия Световен Ред, както аз (Брантън - автор) така и тези, които съдействаха за възприемането на този документ. Ако сте от тези, които са лесно обидчиви, тогава сте предупреден. Повечето от вас, които четат този документ ще осъзнаят, че може би са персонално подпомогнати в една форма или друга - понякога без да знаете - от известните религиозни, икономически, или политически организации, които на разнообразни нива се контролират от онези, сили които работят за осъществяването на Новия Световен Ред. Тези, които са допринесли за този файл не правят компромис нито пък крият на заден план това, което възприемат като истина що се отнася до тази конспирация. Ние не правим извинения, откакто чувстваме, че този дневен ред е вече отговорен за увреждането на тази Американска Република по начини, по който повечето не могат дори да осъзнаят и този дневен ред ще продължава да бъде заплаха към съществуването и просперитета й, докато този “враг” завинаги не се прочисти от нашата нация и онези предатели отговорни за нарушаването на нашата сигурност и “продаването” на тази Конституционна Република на Съединените Американски Щати не бъдат дадени под съд. Считаме това за декларация за война срещу онези ико-политически сили и техните дракониански поддръжници, които биха разрушили нашия просперитет и свобода за тяхна собствена материална изгода. Така че, без повече въведение, ние повтаряме думите на областния адвокат от Луизиана и разследващ убийството на JFK Джеймс Гарисън, който смело заяви преди да напусне този свят... 

“НЕКА ИСТИНАТА БЪДЕ КАЗАНА, ДОРИ ИДА ПРОПАДНАТ НЕБЕСАТА!"

“...Друга фигура имаше дяволско лице... “Той изглежда като германски нацист. Той е нацист... Очите му. Никога не съм виждал такива очи преди!!!” 

Горния цитат е направен под регресивна хипноза на един от първите разгласени “НЛО отвлечени”, Барни Хил, който - наред със съпругата си Бети - потвърдиха, че са били отвлечени от същества със сива кожа от космически апарат, който явно произхожда от звездната система Зета II Ретикули. Сивите извънземни похитители явно работели с човешки военен офицер, който беше описан от Барни. Този военен офицер явно е бил напълно явен нацист, въпреки че този инцидент се е случил 15 години след като Европа “предполагаемо” беше де-нацизирана. Този цитат може да бъде намерен в паранормалната енциклопедия “Мистериите на Съзнанието, Време и Пространство”, стр. 1379. 
Онези, които са запознати с връзките между нацистите и НЛО-тата може да приемат по-лесно следващия документ, отколкото онези, които никога не са били въведени в съобщенията за секретните нацистки експерименти по въздушните дискове, и в по-малка степен от съобщенията за тяхното секретно сътрудничество с т. нар. сиви извънземни, години преди корпоративните-фашистки инфилтратори и симпатизанти в Американските разузнавателни агенции да започнат да правят свои собствени договори със същите тези лукави “извънземни”. 
Много информация беше публикувана относно една подземна база на 8 нива под Кемп Хироу близо до връх Монтоук, Лонг Айлънд където нацисти и ЦРУ агенти явно работят върху сложни времево-пространствени експерименти, както и експерименти по микровълнов контрол върху ума насочени към големи популации, които са - според изследователите Ал Биелек и Престън Никълс - провеждани на по- висока степен дори и от тайния проект HAARP в Аляска. Беше заявено, че предавания на необикновена честота са били засечени из целия Лос Анджелис, кратко след като избухнаха бунтовете в ЕлЕй от 1992, и имаше изводи, че ЕлЕй бунтовете са били част от една “Операция Градинарски Парцел” (“Operation Garden Plot”), опит за установяване на военно положение в Америка под претекст предотвратяване на потенциална расова война из страната. 
Проектите Монтоук, в сътрудничество с националните лаборатории Бруукхейвън; корпорацията I.T.T. (която е главно притежавана от немската фамилия Круп, които построиха фабрики за муниции за Адолф Хитлер и които според Ал Биелек, имат крайни достъпи до “Чернобюджетната подземна мрежа Алтернатива-2” под някои от главните си инсталации); и Баварското общество Туле (което доставя по- голямата част от финансовата поддръжка за проектите “Монтоук” или “Феникс”) - според многобройните източници включващи отвлечени - работят много близко с орионските и драконианските “рептилоиди” и “сиви” базирани в една подземна инсталация около Дълси, Ню Мексико. Тази информация идва от Престън Никълс, Дънкан Камерън, Ал Биелек и Питър Муун... всеки, от които твърди, че е имал някаква връзка с проектите Монтоук, и въпреки че в повечето случаи технологията за контрол на съзнанието на ЦРУ е използвана за създаване на алтернативна личност у работниците, не съществува гаранция, че секретните дейности остават скрити. 
Рептилоидите в Алфа от съзвездието Дракон и Ригел от Орион твърдят, че произлизат от Земята от праисторически времена и са били част от двуногата рептилианска (влечугоподобна) или змийска раса (като сръчните велоцераптори?). Сега те са тук, за да си възвърнат “тяхната планета” от човешката раса. За да осъществят това, те използват измама на много нива и пропаганда - най-вече чрез “ченълинг” информация и чрез информация прехвърлена на “отвлечените” - за да убедят хората да предадат себе си на извънземните “водачи” и по този начин да позволят на извънземните достъп до техните съзнания и обществото като цяло. Същата тактика, според най-различни контактьори (Били Майер, Джеферсън Соуза, Израел Норкин, Морис Дореал, Джордж Андрюс, Томас Кастело, Алекс Кулиър, и т.н.) е успяла на много други колониални светове, които сивите са завладели и тя също работи на този свят до степен, до която те са взели под контрол голяма част от “подземната чернобюджетна империя” - обширна мрежа на свързани помежду си подземни военно-индустриални бази и градове, които бяха конструирани с помощта на трилиони (да, казах трилиони) долари от американската икономика чрез такси, наркотици, организирана престъпност, и т.н., пари, които буквално “са отишли в ямата”, оставяйки икономиката ни (на САЩ) в състояние на хаос. От тази точка и занапред в този файл, когато се използва терминът “Военно-Индустриален” комплекс, ние не посочваме американските военни в тяхната цялост. Действително може да се каже, че има определен и силен конфликт, който расте между т. нар. “Военно-Индустриалния-Изпълнителен” комплекс и “Военно-Конгресионалния-Електоратен” комплекс... 
Американците са внимателно отглеждани като едно икономическо общество от роби, за да служат на подземната “Господарска Раса” без тяхното знание. Цените продължават да растат, докато доходът продължава да пада. Промяната е почти незабележима, като пословичната жаба в тенджерата (знаете, ако жаба е поставена в тенджера с вряла вода, тя веднага ще скочи, докато ако е поставена в тенджера със студена вода и топлината постепенно се качва, тя ще остане в тенджерата докато умре от горещата вода). Извънземно-фашисткото подмолно общество продължава да разчита нашата постоянна лековерност и невежество, да запази империята си действаща. Една от техните най-пазени тайни и тази която те ще пазят на всяка цена, е че нацистите в действителност не загубиха Втората Световна Война. Знам, че това може би звучи невероятно, но продължете да четете. 
Съвместната рептилианско-фашистка империя, заедно с масови “концентрационни лагери” (като тези в Нацистка Германия бледнеят по сравнение), са избрали Америка за своя главна цел, защото американците са последния бастион на свободата на земята. Превземането е повече или по-малко завършено в подземните системи, въпреки провалилите се многобройни опити за изпълнението на съвместно Дракониано-Фашистко диктаторство в Америка, поради голямата съпротива и подкрепа за Конституционалната форма на управление. Бог и 2-рата Поправка са действително единствените сили стоящи на пътя на пълното превземане. Това предотврати “външния свят” от падането под драконианската инвазия. Сега, когато тяхната тайна започва да се разкрива чрез медията в ТВ серии като “Тъмни Небеса”, те са отчаяни. Техният прозорец на възможността се затваря и те трябва да действат бързо, преди извънземно-манипулирания военно-индустриален комплекс да падне под контрола на “патриотите” и “извънземната” технология в тяхно притежание да бъде командвана от истински американци. Това ще означава, че всеки - не само умствено-контролирания “елит” - ще има достъп до интерпланетарна технология, което в частност ще значи, че обичащите свободата американци евентуално ще защитят онези междузвездни култури, които са паднали под тиранията и контрола на Драконианско-Орионските империалисти. 
Много от онези, които живеят на други светове в този сектор на галактиката са наследници на колонисти, които първоначално притежават своя генезис тук на планетата Земя, т.е. те произлизат оттук. Знам, че това звучи невероятно, въпреки това причината за това ще бъде обяснена по-късно. Много от тях са с пре-скандинавски или “нордически” произход и са в голяма част мирни и етични същества. Сега ми позволете да преповторя, че не всички “нордици”, които са срещани в “кораби” (или НЛО-та) са не- интервенционисти и ни желаят всичко най-хубаво. Има много сътрудници, които са се присъединили към интервенционистично-колективистичните Дракониански или Орионски сили, и много други, които са под директен психологически контрол от по-злонамерени “извънземни”. Нито пък се опитвам да кажа, че всички рептилоиди се опитват да ни разрушат. Ще бъде по-реалистично да се използва термина интервенционисти като противоположен на термина не-интервенционисти, без значение от кой тип са “извънземните”. 
Има трета група, която може да наричаме Колективисти, които поради тяхната всеобхващаща природа, са разделени между Интервенционистите и Не-интервенционистите. Няколко контактьори заявиха, че не-интервенционистите са центрирани в един алианс предимно от хуманоидни култури в съзвездията Плеяди и Андромеда; докато интервенционистите са центрирани в алианс от предимно рептилоидни (влечугоподобни) култури в съзвездията Дракон и Орион. Факт, е че повечето интервенционисти са рептилоиди, докато повечето не-интервенционисти са хуманоиди. Ако приложим това към третата глава от книгата на Битие, тогава ще изглежда, че “змийската” раса е “дива” отхвърлена раса, която се ръководи от първичния животински инстинкт или от хищнически инстинкти. Откакто рептилиите имат или са имали в миналото ограничена степен на индивидуален избор и откакто те са свързани към “расовата памет”, това до известна степен е тяхна колективна грешка. Въпреки това човечеството трябва да приеме някои от обвиненията защото - е създаден “по подобие” на Бог (притежавайки съвест?) и притежавайки душа, която липсва при самите рептилии (освен при някои от т. нар. генетични “хибриди” или “ху-бриди”) - човечеството първоначално е било създадено духовно по-висше от змийската раса, или най-малко ние сме били по-висши от тях в началото. С други думи на човека е бил даден контрол над физическото създаване, нещо което самите ангели не могат, защото те не са материални същества. И да, на тях (на хората) е бил даден контрол над най-хитрото и интелигентно от “всички” зверове - “змийската” раса. (Битие 3:1). 
Ако приемем символичната и/или буквалната интерпретация на Битие, глава 3, тогава бунтовническите ангели са били тези, които преминали към змийската раса и са действали чрез тях, за да заблудят и разрушат връзката на човечеството със Създателя или Източника на целия живот. Когато се разруши тази връзка, Божествения свръхестествен поток се разрушава на човешко ниво и създанието, което преди се е радвало на съвършенство и хармония започва да се превръща в диво. Луциферианците се позовали към ревността на змийската раса към човечеството, считайки че на човешкия род е бил даден по-висок статус в схемата на нещата, които самата тяхна раса притежава и веднъж щом луциферианците им предложили да им дадат власт над човечеството (магьосничество) и над сътворяването (технология) в замяна на позволението на бунтовническите ангели да се въплъщават чрез тяхната раса - рептилианците приели. В изпълнението на горното, змийската раса в по-голямата си част изгубила своите индивидуални идентичности и се превърнала в абсолютни марионетки на падналите ангели. Наследниците на тези дегенерирали същества (Битие 3:15, за който аз вярвам, че има дуалистична физическа и духовна интерпретация) образуват голямо мнозинство на окултно-технологични прояви, които ние сега познаваме като “НЛО срещи”. Само че днес “змията” идва във формата на “Сив Извънземен” и “забранения плод” се предлага във формата на грандиозни обещания и окултна- технология, която предполагаемо ще даде на “елитните” човешки приемници “богоподобни” сили над другите хора. 
Сега може да кажете, че съм изгубил допира с реалността, че чета много научна фантастика, или съм отишъл твърде дълбоко в теологическата спекулация. Ами, само помислете върху това. Ако съществуват враждебни извънземни сили, няма ли да е логично за тях да проникнат в силните агенции на земята и да използват влиянието на тези агенции, за да набиват в ума и в съзнанията на масите, че онези които вярват в извънземни и космически кораби са лунатици, глупаци, малоумни и параноици, които са изгубили всякакъв допир с реалността и трябва да се считат като душевно болни? Точно това се опитват да направят те, въпреки обширните доказателства, че такива неща съществуват. 
Една от главните измами, които Драконианците са използвали, за да разрушат устоите на човечеството, и по специално на разузнавателните агенции, е идеята че ТЕ - извънземните - генетично са създали човешката раса и са я поставили на тази планета и следователно те са нашите богове. И така властимащите индивиди, с които извънземните взаимодействат - и на които са дадени обещания, които звучат твърде добре, за да са истина, в замяна на тяхното сътрудничество - са отворили вратата за извънземна инфилтрация и масово нахлуване на всички нива в нашето общество. Това е, инфилтрацията на нашето общество от колективистите-интервенционисти рептилианско-базирани същества познати като “сиви” и “рептилоиди”. И древните черни Гностични “култове към змията” на Бавария, Германия са били готови и желаещи да влязат в “съюза на удобството” с тези драконианци, защото като самите извънземни, те също желаят да управляват планетата. Извънземните се нуждаеха от глобалните икономически и братски връзки на тайните “Баварски” общества, докато човешкият “елит” се нуждаеше от извънземната технология за контрол над съзнанието. Баварските привърженици на елита се съгласиха на процент от планетата, веднъж щом Новият Световен Ред се осъществи. 
Някои контактьори като Морис Дореал, твърдят че рептилоидите в праисторически времена живеели в Антарктическия регион, когато там е било субтропична зона и в последствие те били изгонени под земята и извън планетата от раса на пра-нордически хора, чиято изгубена и забравена отдълго цивилизация сега лежи заровена дълбоко под пясъците на пустинята Гоби. Някои от тези научно напреднали “нордици” мигрирали на запад и евентуално дали подем на племената, които са основата на Скандинавските нации, докато други отишли под земята в подземното царство наречено “Агарта”, разположено най-общо под централна Азия и Гоби. Милиони будисти знаят легендата за Агарта, но те я смятат за свещено знание и са много внимателни относно разкриването на “тайната на тайните” на скептичните западняци. Световните пътешественици също като Николай Рьорих в своята книга “Шамбала” и Фердинанд Осендовски в своя труд “Зверовете, Хората и Боговете” са спечелили доверието на местните и са детайлизирали легендите за “Агарта” по прост, непретенциозен и респектиращ начин. 
Според древните Агартиански кристалографски записи, които “русите” приятели на Дореал - от една подземна колония под планината Шаста, Калифорния - му показали в едно древно хранилище под Хималаите, тези древни “пра-нордици” водили война за повърхността на планетата и по-късно една подземна война срещу “змийските” раси, които имали местожителство в система от масивни подземни пещери на мулти-нива под югозападните склонове на Хималаите и Индийския полуостров. Тези пещери са били и се знаят от индусите като царството на “Патала”, или “Змийския Свят”, където живеят “нагите” или змийските хора в тяхната столица наречена Бхога-вита. Много индуси смятат нагите за “демони”, докато други са склонни да ги боготворят. Арийско-хиндуиските легенди разказват за най- малко два входа към подземния свят на нагите, един от трите свята, за които се говори в индийската космология. За единия вход се вярва, че е кладенеца на Шешна в Бенарес, Индия, а другият е разположен в планините около езерото Маносаровар, Тибет. И “рептилоидите” и “нордиците” в края на краищата напуснали планетата, оставяйки древните останки и руини на техните култури в подземните пещери. Според твърденията съществуват подобни руини, както и текущи операционни бази на и под повърхността на Луната и Марс, заедно с белези на древни войни, които хуманоидите и рептилоидите са водили за контрола на слънчевата система преди и двата вида да открият как да манипулират хиперпространството и да започнат да изпращат колонисти до другите близки звездни системи. 
Хуманоидите евентуално колонизирали Лира, Плеядите, и съзвездието Андромеда както и други, докато рептилоидите колонизирали Дракон, Орион, съзвездието Ретикули и други системи. Историите, които разказват контактьорите за унищожителни битки и галактически кланета - в почти всеки случай инициирани от колективистко-интервенционистките сиви/рептилоиди - между двете галактически суперсили са съществени въпреки противоречивите елементи в аналите на Уфологията. Някои могат да кажат, че сега “войната” се връща “обратно у дома”, в смисъл, че “Майката Земя” е била първоначалния дом и също може би най-стратегическия свят в галактиката, ако се вземе предвид централизираното й положение и изобилието на генетични материали, вода, химикали, минерали, флора, фауна, и т.н., в голямо количество и разнообразие. 
Агентите на “Драко-Орион” Империята - които според някои контактьори оперират в кометата- планетоид Хейл-Боп и други многобройни “астероиди” в тази система, за да скрият техните дейности - са тук, за да построят една армия от човешки мозъчно-контролирани слуги (чрез отвличания, импланти за контрол над съзнанието и т. н.), които те могат да програмират с алтернативни личности, които са активирани по време на отвличанията. Те осъзнават, че тераните притежават вроден военен инстинкт- страст и могъщ “метагенен фактор” произлизащ от смесването на много расови черти, които могат да произведат специализирани генетични способности в индивидите... инстинкти и способности, които сиво-рептилоидните интервенционисти вярват, че би било по-добре да бъдат впрегнати и разрушени, отколкото да бъдат предизвиквани. 
Те възнамеряват да използват тези програмирани отвлечени като “човешки щитове” или оръжия в древната война срещу техните врагове в “Андро-Плеядианската” Федерация, които между другото поддържат масивна подземно базирана система разположена под региона на Долината на Смъртта в Калифорния. Тази “база” е била първоначално установена около 2500 г. пр. н. е. от древните мореплаватели от Гърция и Индия, които открили обширни пещери в планините Панаминт. Според Пайуте Америндианските легенди тези “Хав-мусуви” били облечени като гърци и конструирали обширни градове от мрамор в големи пещерни системи дълбоко под регионите на пустинята Мохаве, градове, които някои Пайуте вождове са виждали със собствените си очи. По-късно “Хавмусувите” развили въздушна технология след като вътрешното море, което в древността е пълнело Долината на Смъртта - и ги свързвало с Тихия Океан - пресъхнало. Отначало тези “сребърни летящи канута” се появили в небесата около 1000-2000 г. пр. н. е. и били малки, с крила и се движили със силен “бръмчащ” звук. Последващите модели били по-големи, без крила, и по-безшумни. Появили се по-сложни апарати, които можели да се движат между световете и по-късно между звездите и като резултат от тяхното откритие на тайните на “Хиперпространственото Пътуване” те можели да колонизират други светове и звездни системи. Манипулацията на Хиперпространството между другото е била също част от проектите Филаделфия/Дъга от 40-те години на 20 век и проектите Феникс/Монтоук от 80-те години на 20 век. Създаването на хиперпространствено поле, ако се помисли не е трудна задача, като то главно включва електромагнитно генериране и манипулация на магнитни и анти-магнитни полета. “Фокусирането” на такива полета за осъществяването на някакви задачи без гибелните странични ефекти, обаче е трудна задача. 
Силите на Андро-Плеядианската Федерация под Долината на Смъртта според твърденията са били в контакт с Никола Тесла - чрез, който те направлявали експериментите Филаделфия. 40 години по-късно Драко-Орионските сили базирани под Аркулета Меса установили контакт с д-р Джон фон Нюман, който е бил директор на проектите Монтоук от името на (нацисткото) Общество Туле. Предателството на технологията на Флотата по проектите Филаделфия/Дъга на проектите на обществото Туле Феникс/Монтоук, е било осъществено от съвместна ЦРУ/НАС-СИРИУСО-ДРАКОНИАНСКА “двойна агенция” наречена “Черните Монаси”, които едновременно били замесени и в двата проекта (Филаделфия и Монтоук). Тази агенция е била под психическия контрол на Драконианско-Баварското сътрудничество и станала инструмент за инфилтрация на външните сили в Американските разузнавателни агенции и в действителност на всички нива на американското общество. Проектите Феникс (Монтоук) били провеждани от “нацисти”, а Филаделфия (Дъга) от Американското разузнаване на Флота, респективно, към 90-те на 20 век това породило нещо като пространствено-времева война между Андро-Плеядианските-Флотски “Филаделфийски” агенти и Драко-Орион-нацистките “Феникс” агенти. Има дори слухове, че смъртта на Никола Тесла може би е била изфабрикувана и че той е избягал и се е присъединил към секретна подземна научна колония наречена “Маркони” някъде в Южна Америка. Ако такива слухове имат някаква база в действителността, тогава остава мистерия въпросът дали те са имали някакво взаимодействие с тайните “нацистки” бази в Южна Америка. 
В добавка на горното, според контактьора Израел Норкин, Драконианските и Орионските агенти са инфилтрирали колектива “Ащар”, помещаващ се в Сириус-Б и явно са набрали принудително сегмент от имплантно-базирания електронен колектив “кошерно съзнание” за тяхно използване, маскирайки се като “Възнесените Учители”, за да съдействат за една лесна асимилация от Сириански култисти в тяхната организация. Другите Сирианци можели да виждат през измамата (лъжата) и присъединявайки сили от “Федерацията” (андромедианци, плеядианци, тау-китеанци, проксимианци, колдасинци, и т.н.), те започнали да работят за отцепването си от новия култ в колектива Ащар и да развиват свой собствен персонален суверенитет и започнали да водят безпощадна гражданска война срещу Орионско- Сирианската колаборация, изгонвайки ги от системата. 
Сирианската съпротива към колаборацията може би е имала корени сред тези патриотични Сирианци, които си спомняли унищожителните войни, които са се водили в миналото срещу Орионците за този непосредствен сектор от космоса (21 звездни системи включващи Слънчевата). Сега епицентъра на цялата галактическа война гравитира към Слънчевата система като Драконианците, Орионците и техните човешки сътрудници масирано пристигат тук, за да подпомогнат Новият Световен Ред, който ще служи като силова база, с помощта на която те ще могат да прегрупират силите си. Явно планетата Земя, първоначалния свят-дом, е ключът. Ако Драконианците и Орионците успеят да наложат фашисткия Нов Световен Ред на планетата, управляван от човешки елит, който изцяло е предал сънародниците си, те вярват, че могат да използват планетата и Новия Световен Ред като база, от която те ще могат да разрушат завинаги техните врагове от Федерацията. 
Според Престън Никълс, агентите на Федерацията от съзвездията Андромеда и Плеяди “се телепортирали” в базата Монтоук под Кемп Хироу на северния край на Лонг Айлънд, жертвайки живота си в един опит за саботаж на тамошните проекти и да предотвратят според тях едно реално и потенциално космическо-времево бедствие с апокалиптични пропорции, което е било предизвикано от фашистките и извънземни учени, които си играели на Богове чрез експериментирането с елементалните сили на вселената. Това пространствено-времево бедствие е било от същия размер, или дори по-лошо от бедствието, което е било причинено от антична предисторическа раса и което е оставило “пукнатина” в пространство-времето, която по-късно е станала известна под името Бермудски Триъгълник. 
Няколко хиляди млади хора, според Престън Никълс, Питър Муун и Ал Биелек, според твърденията били отвлечени от сътрудничещите ЦРУ-нацисти-сиви и били отведени към базата Монтоук за “програмиране” и пускане. Няколко хиляди деца, които били част от Проектите Монтоук - преди те да бъдат саботирани през 1985 г. и да бъдат установени наново от ЦРУ/НАС - били отвличани перманентно и използвани в дименсионалния пространствено-времеви прозорец и експериментите върху контрол над съзнанието. Много от тези деца, които обикновено били “улични деца” или “бездомни” - били изгубени в други измерения като резултат от тези експерименти. 
Така че след това, според някои без съмнение - както са правели в подземните инсталации на Германия - нацистите и сивите си сътрудничат и до ден днешен от подземни бази под Кемп Хироу (връх Монтоук, Лонг Айлънд); Зона 51 (ВВБ Нелис, Невада); Дълси (платото Аркулета, Ню Мексико) и масивна подземна инсталация под международното летище в Денвър. Последната инсталация, според вътрешни източници, е била подготвена да бъде използвана като контролен център за Америка от Новия Световен Ред. Освен многото аномални истории, които се появяват от повърхността на D.I.A., има странни съобщения за тунели и изглеждащо безполезно оборудване в летището - “безполезно” докато някой реши да затвори и транспортира големи количества хора до дълбоките концентрационни лагери, за които има слухове, че дори сега са активни и заети от мъже, жени и деца, които мистериозно са изчезнали от обществото. 
Много Американци знаят на подсъзнателно или интуитивно ниво, че нещо ужасно се извършва в тяхната страна, и извънземните/фашистите отчаяно се опитват да обърнат това чувство навътре, за да дестабилизират по-нататък американското общество. Изтормозеното общество ще си го изкара на тези, които мислят, че са причината на тормоза. И в много случаи злосторниците или тираните ще избягат от правосъдието създавайки “изкупителни жертви”, които са обработени да получат колективния гняв на обществото... независимо дали изкупителните жертви са под формата на Лий Харви Осуалд, Сирхан Сирхан, Тим МакВей, един Олдрич Еймс, и т.н. Въпреки, че такива мъже може би са били “програмирани” да направят това, което са направили, те със сигурност не са тези, които са крайно отговорни. 
Дали се насочваме към предстояща война с една “подземна империя”, която е била установена от Извънземните и национал-социалистите, на които е било дадено убежище във Военно-Индустриалния Комплекс последващ Втората Световна Война? Зона 51, базата Монтоук, базата под международното летище в Денвър и базата в Дълси изглежда са главните Северно Американски центрове на активност за колаборацията между агентите на Баварските Черни Благороднически култове (които управляват обширни финансови империи в Европа през последните 1500 години) и извънземните “сиви” - въпреки че има други бази разположени в други части на света както ще видим... една от тях е съвместна нацистко-извънземна мрежа, която според твърденията съществува под планините на Ню Швабенланд (Нова Швабия), Антарктида - вероятно база на много нива, където оперират “извънземните”, които са отвлекли Бети и Барни Хил. Друга - “M.A.L.T.A” или база “Монтоук Елзас-Лотарингия Времеви Архиви” - според твърденията е разположена в планините Елзас-Лотарингия близо до Френско- Германската граница, и още една “тип Дълси” база, за която се говори, че съществува близо до Алис Спрингс/Пайн Гап, Австралия.

(СЛЕДВА)

БРАНТЪН

Превод: Eon Редакция: Horus

2 коментара:

  1. Хм, интересно, но четейки материала, в главата ми се появяват сцени от Stargate SG-1.
    Дали пък сериалът не е опит на някой да информира (или подготви) обществеността за нещо, предстоящо да се случи.

    ОтговорИзтриване
  2. Доста от нещата са истина, с изключение на религиозната призма от обяснения. Религията е създадена от по-напредналите раси за контрол на по-деградиралите, като нашата.

    ОтговорИзтриване