вторник, 6 ноември 2018 г.

НЕВИДИМАТА АТАКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ! ПСИ - ОРЪЖИЕТО - ЧАСТ ВТОРА



Думите имат свойството да създават информационна среда, която да заменя реалността с подобие на реалност. Пример: годишно при автомобилни катастрофи загиват много повече хора, отколкото умират от СПИН. Обаче някой си решил, че именно СПИН-ът е бич за човечеството и мнозина си мислят, че е именно така. Защо никой не казва, че автомобилът е бич за човечеството? Често хората живеят в състояние на изменено съзнание и не го забелязват. Какво се случи? Запълниха умовете ни с лъжливи имена, с лъжливи думи, смисълът на които е изопачен до неузнаваемост. Ние заживяхме с лъжата и измамата, изгубихме контрола над реалността. Ние допуснахме в земята ни да бъде сътворена такава реалност, в която няма място за нас. И в тази война, в която бяхме победени, главно оръжие се оказаха думите. Не СПИН-ът е чумата на века, а психотрониката. Въздействието върху човешкия разум и възприемане на света.

Всъщност в една или друга форма тези въздействия са съпътствали човека през цялата му история. В своите митове маите разказват за дребни на ръст човекоподобни. Те имали на ръцете си по четири пръста и физически били по-слаби от хората, но при появата им хората се разбягвали панически, обхващал ги непреодолим ужас и те даже изоставяли великолепните си градове. Нещо подобно могли да вършат африканските шамани. Уменията са пренесени в Хаити например, където е особено популярна станалата известна по цял свят религия Вуду. Българските колобъри също можели да внушават страх и ужас сред вражеските войски. Излишно е да изброявам. В историята на който и народ да се заровите, навсякъде ще срещнете повече или по малко сполучливи опити за влияние върху човешката психика. Само че никога досега пси въздействието не е било така масово и с използването на такива съвършени технологии.




Как действа пси-оръжието? То изгражда в нашето съзнание една реалност, удобна за тях, за враговете ни. Явлението е много добре описано във филма “Матрицата”:

“- И това не е реално?
- Какво е "реално"? Как определяш "реалното"? Ако то е онова, което може да се усети, помирише, вкуси и види, тогава "реалното" е серия електро - импулси, познати на мозъка ти. Това е светът, който познаваш. Днес той съществува само като част от нервно-интерактивна симулация, която наричаме Матрицата. Ти живееше в един сън, Нео. Ето го светът, какъвто е той днес. Добре дошъл в "пустинята... на реалността".
Какво е Матрицата? Контрол. Матрицата е компютърно генериран свят-мечта, създаден, за да ни държи под контрол...” Да, пси-оръжието е контрол, под който сме държани докато ни унищожават. Хората могат да виждат едно и също, но да го тълкуват по различни начини. Представете си някой средновековен селянин да наблюдава излитането на космическа ракета. Той ще ви каже, че е видял към небето да се възнася Бог. Или Арахангел Михаил. Средновековният селянин приема за реални, даже за физически същности Бог и Арахангел Михаил, докато космическата ракета е нещо нереално, измислено. В най -добрия случай е дело на Сатаната.
Айнщайн казва, че хората на практика виждат онова, за което са подготвени от теорията. Реалността не е онова, което виждате и чувствате, а онова, което мислите, че виждате и чувствате. Разликата е огромна. Нещо подобно е описано в романа на Джордж Оруел “1984”. Там правителството намалява седмичната дажба шоколад от 30 на 20 грама и ето как продължава книгата: “Оказа се, че даже имало манифестации в израз на благодарност към Големия брат, задето повишил дажбите шоколад на двайсет грама седмично, А едва вчера, помисли си той, беше съобщено, че дажбата ще бъде намалена на двайсет грама седмично. Възможно ли бе да преглътнат такова нещо само за двайсет и четири часа? Да, бяха го преглътнали.” Та новите неща под слънцето са твърде малко, само където ние невинаги го забелязваме. Истинската, реалната, съществуващата Матрица е мисловната рамка, в която ни натикват, за да не осъзнаваме какво се върши около нас. Да не разберем кой и защо го върши. И по този начин още в зародиш да задушат всеки опит за съпротива. 

Я се огледайте и помислете. Всички официални лица, всички средства за масово отравяне на съзнанието, наречени “медии” се надпреварват да възхваляват така наречената “демокрация” и никой не забелязва, че у нас вместо демокрация, бе създадена политическа система, чието предназначение е да ликвидира българите като нация и да освободи територията за някой друг. У нас се провежда истински, неприкрит геноцид, никой не го забелязва, а за оглупялото от пси въздействие население няма нищо нередно, нищо смущаващо.  Но също като във филма, човек къде с чужда помощ, къде с помощта на собствената си воля е в състояние да се освободи от контрола, да излезе извън обсега на пси въздействието. Е, отначало ще се ужаси от видяното, но пък после ще потърси път за своето освобождение. И твърде възможно е да го намери и да тръгне по него. 
В началото на 2005 година публикувах статия, в която засегнах неудобната тема. Малко по-късно получих писмо: “Прочетох вашата статия “Псиоръжието”. Аз съм една майка, чийто син, 26 годишен се  хвърли от шестия етаж. Неговото поведение се промени,  в последствие на което стигнахме до психиатър, но не бях се сетила, че може да му въздействат с някакво оръжие и да е обект на експеримент. Синът ми беше много умен и интелигентен, затова не проумявах какво се случи с него. В началото - към края на 2002 година започна да става отнесен и да има един втренчен поглед. Започна да не се сеща да се храни, да не иска да продължи учението си (оставаше му последен семестър от магистратура - МИО) Каза че нямало смисъл да учи. Започна да се държи на моменти странно и през 2003 година  положението му вече много рязко се влоши - беше много отслабнал и стана напълно неконтактен.
Принудихме се да го заведем на психиатър. Започнаха лечение с "Респолепт". От лекарството като че ли му се подобри състоянието, но имаше и странични ефект например ходеше като вдървен. Пи лекарството месеца (в съвсем минимална доза). Пооправи се и като че ли му дойде и сила. Лекарката прецени, пък и той и аз искахме да се спре лекарството, при което той се съживи и пак си стана подвижен и с някакъв импулс за работа. Минаха два месеца и той се е хвърлил от 6-ти етаж - през нощта на 19 юли 2004 година. Бил е сам в апартамента. (поне до тоя извод стигна следствието). Такааа - изкараха го луд  и всичко щеше да свърши, но аз не повярвах, защото съм майка и си познавам детето. Започнах да следя за подобни случаи. /Тук ще направя малко отклонение. Натъкнах се на следното вестникарско съобщение: “…Случай, разказан ми от близки на човека – мъжът живеел в голям и висок 17-етажен блок. Имал постоянно главоболие – всяка вечер по едно и също време и по един и същи начин. Пиел много и различни болкоуспокояващи медикаменти, правили му най различни изследвания. Не се установила никаква причина за главоболието. Мнението на медиците било, че то вероятно се дължи на професионално пренатоварване. След 3-4 месеца главоболието изведнъж спряло, така както се било появило. Всички били доволни, и никой не свързвал внезапното спиране на главоболието със смъртта на 13-годишно момче, което се хвърлило от 6 етаж на блока” Наистина, тук се говори за момче, два пъти по -младо от сина на тази жена, и все пак…/ След един месец - пак в Пловдив и пак момче на 26 години - интелигентно и добро, се хвърлило от пак такава височина - и това се е случило през деня и майка му си е била в къщи. Той се е прибрал в стаята си и след малко са и звъннали да и кажат, че сина и се е хвърлил от терасата. Започнаха да се пораждат у мен съмнения , че нещо не е наред.
/Да, не е наред, изобщо не е наред. “Монитор”, сряда, 06 Октомври 2004 г: “Добре известен е фактът, че България е на първо място в света по самоубийства на тийнейджъри.”, бел. а./
На 18 юни същата година случайно се запознах с една майка, чийто син се е хвърлил  от покрива на жилищният им блок (на 27 декември 2004 г). Пак е било  много умно и интелигентно момче на 28 години. Поговорих си с майката на момчето и установих много съвпадения в поведението на нейния и моя син. Имам приятелка, която има син - умен и интелигентен. Напоследък тя ми сподели, че синът и не е добре и ще го водят на психиатър.
Можете ли да ми обясните дали знаете за такова психотронно оръжие което да кара младежи да се хвърлят от високо (сега се сетих, че миналото лято, по много странен начин един младеж беше нагълтал сода каустик и така е починал по много болезнен начин - пак в Пловдив) или да се самоубиват. И ако знаете за такова, как мога да помогна на сина на моята приятелка за да не стига до тоя край. Как можем да спасим децата си?” По -нататъшните ми контакти с тази жена бяха блокирани от НСС. Някой ужасно се бои истината за нечовешките експерименти да не излезе наяве. Само че едно по едно, камъчетата на мозайката почнаха да се наместват.

(следва)

Елтимир


1 коментар:

  1. И аз сым забелязала, че се унищожават повече мъжете, защото жената може да се използва за разплод и ще ражда небългари. А без мъже няма да има български народ.

    ОтговорИзтриване