събота, 8 януари 2011 г.

ВЛЕЧУГОПОДОБНИТЕ - Какво знаем за тях?!

Дейвид Айк

                          от Дейвид Айк
Известни още и като влечугите от Орион
Преди много милиони години, в една отдалечена галактика, живеели (и все още живеят), група същества, които изглеждат точно като рептилоидите, известни още като Влечугите. Това не са влечугите, за които земните хора си мислят и които са виждали, а истински, живи, като алигаторите - 6-8 фута високи същества, които вървят изправено, и имат хуманоидни лица и изключителен интелект. Интелект, достатъчен им да използват технически напреднали космически кораби, които да ги отвеждат в която галактика пожелаят. Те са толкова напреднали, че могат да създават други същества. И така, създадените от тях същества разполагат със свои космически летателни апарати, с които също могат да пътуват. Тези същества, които влечугоподобните създали, наричаме "Сивите". Нека обясним връзката между хората и влучегоподобните в настоящите времена:
Има седем нива или "Плътности", които съществуват за всички. Най-високото ниво е седем, където духът или душата е в съзвучие със Създателя. Хората на Земята съществуват на това място във времето, където по-низшите същества, например камъните, са на ниво едно, а животните - на ниво две. Нива 5то, 6то и 7мо са тези, на които живеят духовете или душите, които нямат физически тела или форми. Сега човешката раса е в положение, при което с приближаването на хилядолетието, тя се придвижва към 4то ниво. Влечугоподобните съществуват на 4то ниво, което все още е физическо. Но тъй като хората са в трета плътност, не могат да видят тези от 4та. Понякога влечугоподобните се появяват и в трета плътност, но не могат да останат там дълго. Съществата (тези с дух и душа), каквито са хората и тези влечугоподобни, също се класифицират според своите вярвания - като СНД (служещи на другите) и СНС (служещи на себе си). При придвижането си в 4та плътност, хората имат възможността, поради това, че разполагат със свободн воля, да си избират един от тези два вида. Рептилоидите са само от вида СНС - такива са и всички същества, които те създават - в 4та плътност те очакват да управляват всички хора. Тъй като влечугоподобните са избрали да се "заключат" в обсега на служенето на себе си, на тях непрекъснато им се налага да теглят големи количества енергия от онези, които са в 3та и 2ра плътности. И понеже са заседнали на това ниво, и понеже умират, те отчаяно се опитват да изтеглят от хората колкото се може повече енергия. Техният план е:
а)да запазят своята раса като жизнеспособни същества
б)да повишат своя брой, да      повишат своята мощ, и да разширят своята раса през реалията на 4-та плътност.
Те виждат само това, което искат да видят, обхванати от така наричаното "пожелателно мислене".
Организацията на влечугоподобните се е разширила и се нарича Империята Орион (ориентирана в служба на себе си), която се състои главно от влечугоподобните, плюс техните човешки братя, наричани Консорциум, които са земни хора, които влечугоподобните наели, за да изпълняват нарежданията им, с намерението да създадат нова раса и да я контролират така, както и останалата част от човечеството. Налице е информация, че има хора, които са контролирани напълно от влечугоподобните, които живеят отдолу под повърхността на Земята, и които никога не са излизали на повърхността. Така влечугоподобните създават нови тела за себе си, с цел да ги заемат по време на прехода към 4то измерение, защото техните досегашни тела вече не ги удовлетворяват. Те клонират и крадат човешки ембриони, за да ги изучават и да определят кой гостоприемник на души ще е най-добрият за тях. Техният план е да сменят физическите реалности. Те са си създали "контейнери", съдържащи съставките, които ще използват за новата раса. Изчезналите от повърхността на Земята лица често пъти служат именно за това, особено изчезналите деца.
Всяка година влечугоподобните вземат 10% повече деца, чиито тела се тестват на стрес, за да се определят изискванията към модификацията на ДНК. Влечугоподобните се хранят само с негативна енергия. Служещите на себе си лица от 3та плътност теглят енергия от тези от 1ва и 2ра, както и помежду си. Ето защо те често причиняват болка на животни, или на други човешки същества. Някои извънземни същества отвличат хора и ги подлагат на жестока и мъчителна смърт (на човешкото тяло), за да осигурят "максимален енергиен обмен". Изключителният страх и безпокойство създават отрицателна енергия, която зарежда тези същества и ги поддържа, тъй като една от формите на храненето им е основана на тяхната метаболична структура - това е етерния метод за хранене. Това може да стане и чрез извличане на енергия посредством напредничави технологии през основната, или сексуална чакра и често се маскира като гинекологични прегледи, или извличане на сперма.
Сивите са изследователите на влечугоподобните от 4то измерение. Те наподобяват функциите им на хранене и съществуват чрез взаимодействието с душите на влечугоподобните. Това се осъществява чрез технология далеч по-напреднала от всичко, което хората понастоящем разбират. Сивите не само са създадени и проектирани изкуствено, но функционират и като проекция - умствена и физическа - на влечугоподобните. Те притежават много от способностите на влечугоподобните с тази разлика, че външно напълно се различават от тях. Тези същества нямат душа и са само продължение на влечугоподобните, вследствие на което биват манипулирани волево от влечугоподобните, на каквото и разстояние да се намират. "Кръвта" на тези така създадени същества не е червена като на хората, а нещо, което лесно се поддържа и не страда от болести или недостатъчност и е зелена на цвят.
Някои инопланетни членове на Консорциума също работят в 3та плътност, но тази работа се извършва предимно от хората, с които те се свързват и които са избрали пътя СНС. Много от "отвличаните" , които твърдят, че са имали положителни преживявания, всъщност са ги имали, защото разчитането на аурата им е показало на тези същества от 4та плътност, че те са потенциални агенти. СНД-съществата не отвличат, макар, че се появяват в небесата като измерни проекции и могат да осъществяват телепатичен контакт.
С настъпването на хилядолетието ще се случи събитие, което в земната слънчева система става веднъж на 3600 години. Управляващата класа на Земята знае, че този обект е на път. Това е куп от много различни по размер комети (астероиди), който се движи около Земята като спираловидна фигура. Тя предизвиква много промени на Земята и в самата слънчева система. Преди 27 милиона години 14 тела от този куп са ударили Земята и са убили много от големите животни. Този кометен куп влиза в слънчевата система на Земята по времето на "падането". Падането е историята на завземането на човечеството от влечугоподобните същества. Тогава цялата Земя била като Едем. Истинската идентичност на "Змията" в Едем била идването на влечугоподобните. Според начина на измерване на времето на Земята, това станало преди 309,882 години. Влечугоподобните проучвали и манипулирали човешката раса посредством много войни и други събития.
Изяждането на плода на доброто и злото от Дървото на живота символизирало кодирането на ограничение в генетиката. В този момент се извършили определен брой физически промени, включително развитието на "рептилоидния мозък". Кодирана била ревността и това е историята на "Знака" на Каин. Влечугоподобните същества променили генетично човечеството за нуждите на своето хранене. Друго значимо събитие било разрушаването на планетата Кантек, която някога съществувала там, където сега е астероидния пояс в земната слънчева система. Много от съществата на тази планета преди около 8000 години били донесени на Земята като част от генетичните експерименти на влечугоподобните. Русите и синеоки хора са потомците им. Това бил произхода на Арийската раса и Келтите - жизнени и упорити хора. Планетата Венера навлязла в слънчевата система вследствие на гравитационното притегляне на кометния куп, споменат по-горе. Венера била древен "пътешественик" намиращ се близо до Арктур. Третата случка била планетата Мартек, известна като Марс, изначално населена със съществата, известни като Саскуоч или Голямата стъпка, използвани сега на Земята за осъществяване на ментални задачи.

Откъс от книгата на Емилия Манолова "Тайните проекти"

Няма коментари:

Публикуване на коментар