неделя, 9 януари 2011 г.

Кратко описание на Илюминати

                  от Дейвид Айк


Илюминати (кликата, която управлява света), са генетични хибриди - резултат от кръстосване между влечугоподобна извънземна раса и човечеството отпреди много хиляди години. Центърът на силата им не е в това измерение, а в долната част на четвъртото измерение, (долният астрал, както много хора го наричат), или традиционното място, където домуват "демоните", описани във фолклора и митовете. Тези 4-измерни влечугоподобни същества работят посредством споменатите кръвни линии, тъй като имат вибрационна съвместимост помежду си. Ето защо Европейските кралски и аристократични фамилии са се кръстосвали така пристрастено, както правят и т.нар. семейства от Източните щати, които произвеждат лидерите на Америка. Всички президентски избори след и включително Джордж Вашингтон през 1789г. са били печелени от кандидата с най-европейските кралски гени. От общо 42 президенти до Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с ДВАМА души - Алфред Велики, крал на Англия, и Шарлман - най-известният монарх на това, което понастоящем наричаме Франция. Ако погледнеш от позицията на силата - всичко е едно и също ... те са роднини.
Освен пристрастени да се кръстосват само помежду си с цел да запазят своята генетична структура, Илюминати са пристрастени и към символизма и ритуалите. Интересното е, че традиционната наука е документирала факта, че именно рептилоидната част от човешкия мозък (комплексът R, както я наричат), е източникът на следните поведенчески отличителни черти: пристрастяване към ритуалите, хладнокръвно поведение, териториализъм "това принадлежи на мен" и пристрастяване към йерархични структури отгоре -надолу. Това обобщава перфектно манталитета на Илюминати - излиза, че ако имаш повече от този R-комплекс, или ако той е активиран повече от нормалното, ще проявяваш тези черти далеч по-явно. Но техният ритуал съществува не само поради церемониите, или поради безпричинен ужас. Ритуалите са предназначени да свържат отново енергийните полета и решетката на планетата и по този начин да засегнат из основи човешкото съзнание. Ритуалите, които тези кръвни линии изпълнявали в древния свят, са същите, които изпълняват и днес. Повече подробности ще намерите в "Най-голямата тайна". Те притежават подробен календар на събитията, според който изпълняват своите жертвени ритуали в съответствие с лунните, слънчеви и планетарни цикли, за да впрегнат тази енергия в съответствие с извратения си план, а именно - в много близко бъдеще за установят пълен контрол над планетата Земя.

МАЙКРОСОФТ И ИЛЮМИНАТИ

Малцина знаят със сигурност колко сгради има в двора на Майкрософт в Редмонд. Не е известно да съществуват карти на постройките в този район. Някои от техните служители ги определят между шест и три. Статия от Австралийски ежедневник ги определя на 22. Това е отчасти вярно, но има и друга сграда, скрита от публиката и дори от служителите на Майкрософт. Двадесет и третата сграда, или Сграда 7, е с формата на петостен; точното й място е известно само на 5 души (от които може би единият е Бил Гейтс), но се счита, че тя е достъпна от всички останали сгради последством тайни коридори.
Какво има в петостенната сграда, не е известно. Смята се, обаче, че съдържанието на Сграда 7 е свръхестествено. Като се изключи Пентагона, друга подобна петостенна сграда е имало в Нацистка Германия. Това е било внимателно скривано от публиката. Една от хипотезите е, че Сграда 7 се населява от, или се използва за, комуникации със Вътрешния Ръководител. Самоличността на Външният Ръководител e нeизвeстна. Възможно e Външният Ръководитeл да е Бил Гейтс, но също толкова възможно е и той да е просто онова външно лицe, прeдназначeно да отвлича вниманиeто.

Няма коментари:

Публикуване на коментар