понеделник, 10 януари 2011 г.

ТАЙНИТЕ ПРОЕКТИ - Експериментът "Филаделфия" - кратка предистория


За да обхване по-добре изложения в интервютата материал, нека читателят се запознае накратко със същността на експеримента  Филаделфия и проектите "Феникс" и "Монтоук".

Ал Биелек и Фил Шнайдер са два от най-добрите източници, разкриващи свръх секретна информация за черните проекти на американското правителство - Експериментът "Филаделфия"
Експериментът Филаделфия се провежда на 12 август 1942 г. от Военноморските сили на САЩ във Филаделфия, въз основа на разработки на Никола Тесла и Алберт Айнщайн - целта е корабът "Елдридж" да стане невидим за радарите и да премине от Филаделфия във военоморската база в Норфолк. Първоначалният ръководител на проекта е Никола Тесла. Тесла настоява опитът да се проведе без екипаж на борда, но предложението му не е прието, поради което той прекратява участието си в него. Ръководител на проекта става Фон Нюман, използван е проектиран от него генератор, но създадените електромагнитни полета се оказват много нестабилни... Постигната е и радарна и пълна невидимост, но придружени със значително изкривяване на пространствено-времевия континуум, излизане на оборудването на кораба извън контрол и много други странични ефекти - те стават причина от борда му да скочат братята Дънкан и Едуард Камерън, които се озовават в 1983 година - тоест, в началото на втората фаза на същия експеримент, предприет на 12 август 1983 г., т.е. - 40 години след първия опит. Изкривяването става причина едно от присъстващите там НЛО да се измести в подземната база Монтоук от 1983 г. и да се заклещи там. Целта е единият експеримент да се "сключи" с другия - провеждан след 40 години. Получава се разкъсване на пространствено-времевия континуум. С помощта на извърземна технология, Камерън бива изпратен обратно във Филаделфия, за да спре по някакъв начин отказалото оборудване - той прави това. През 20 години в магнитното поле на Земята възникват пикове, по време на които се отварят портали към хиперпространството. Поредният такъв пик е през 2003 година. В резултат от тези експерименти, в пространствено-времевия континуум е пробита дупка, през която навлизат множество извънземни - нещо, което не е било предвидено от провеждащите експеримента - през така създадения тунел са навлезли масово в нашата галактика извънземните Сиви. Сегашното име на Ед Камерън е Ал Биелек.
Ал Биелек запазва спомените от живота и личността на Едуард Камерън, участвал заедно със своя брат Дънкан в експеримента Филаделфия. Според Ал, на тайното правителство е била дадена извънземна технология, с помощта на която човешко същество може да бъде регресирано до произволна възраст. Впоследствие това твърдение е потвърдено и от Стефани и Майкъл Релф, който също е работил на Марс и е бил подложен на продължила 20 години възрастова регресия. За любителите на Индиана Джоунс: изглежда, една влакова композиция нацистко злато, мистериозно изчезнало от транспортиращата го подводница някъде край бреговете на Монтоук, Ню Йорк, след войната е било открито погребано в тунел някъде в Европа.

Проект "Феникс"

Продължение на замразения през 1943 г. проект "Филаделфия", предприето от националната лаборатория на САЩ в Брук Хейвън. Целта му е пробиване на тунели във времето. В хода на този проект е разработена Стелт-технологията и технологията за управление на климата - въз основа на устройството на Вилхелм Райх - с него могат да бъдат започвани или спирани проливни дъждове или бури. В него се използва принципа за регулиране на оргона - форма на фината енергия на атмосферата.

Проект "Монтоук" включва основания на травма контрол над ума на "Момчетата от Монтоук" и развиването на контрола над ума посредством микровълновата електроника, който сега се внедрява по целия свят.

Откъс от книгата на Емилия Манолова "Тайните проекти"

Няма коментари:

Публикуване на коментар